Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
leti77,εγω τα εχω από παλαιοτερες χρονιες.Παντως αν ειδα καλα εσυ εισαι ΠΕΟ6.Ο κωδικος που θα βαλλεις στο 10
killbill, αν μου πεις τι ειδικοτητα εισαι θα σου πω τι βαζεις στο 10
Παράθεση από: any στις Νοεμβρίου 06, 2008, 08:02:38 pmδηλαδη αν δεν παρω τη μεταθεση θα μεινω στο σχολειο που ειμαι τωραany αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις μία αναζήτηση στα παλιότερα θέματα του φόρουμ , σχετικά με το τι είναι η οργανική θέση, η προσωρινή τοποθέτηση , το λειτουργικό κενό κτλ κτλ διότι βλέπω πως έχεις αρκετά "κενά" θα σου χρειαστεί να ξέρεις τι σημαίνει ο κάθε ένας από τους παραπάνω όρους και τι ενέργειες πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της χρονιάς. μην αγχώνεσαι όμως. οι αιτήσεις για μετάθεση είναι μέχρι το τέλος του μηνός.
δηλαδη αν δεν παρω τη μεταθεση θα μεινω στο σχολειο που ειμαι τωρα
Υπόδειγμα συμπληρωμένο της αίτησης θα βρείτε εδώ http://dide.ker.sch.gr/images/file/meta8eseis/AithshMeta8eshsYpodeigma.pdfΣτο 10
Παράθεση από: happiness στις Νοεμβρίου 07, 2008, 09:59:47 amΠαράθεση από: any στις Νοεμβρίου 06, 2008, 08:02:38 pmδηλαδη αν δεν παρω τη μεταθεση θα μεινω στο σχολειο που ειμαι τωραany αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις μία αναζήτηση στα παλιότερα θέματα του φόρουμ , σχετικά με το τι είναι η οργανική θέση, η προσωρινή τοποθέτηση , το λειτουργικό κενό κτλ κτλ διότι βλέπω πως έχεις αρκετά "κενά" θα σου χρειαστεί να ξέρεις τι σημαίνει ο κάθε ένας από τους παραπάνω όρους και τι ενέργειες πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της χρονιάς. μην αγχώνεσαι όμως. οι αιτήσεις για μετάθεση είναι μέχρι το τέλος του μηνός.καλα αν σου έκανε τοσο κοπο να απαντησεις και να τα εξηγησεις συγγνωμη.τι να κάνουμε ειμαστε καινουριοι!
Γιατί ο χρόνος αναμονής μέχρι να λάβεις την απάντηση που ζητάς είναι τραγικά μικρότερος όταν κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ, παρά όταν ποστάρεις καινούρια ερώτηση. Η διαδικασία της αναζήτησης και ανάγνωσης των πιθανά σχετικών θεμάτων θα σου πάρει το πολύ 15' . Η διαδικασία της δημιουργίας καινούριου θέματος και αναμονής για την κατάλληλη απάντηση (που δεν είναι πάντα η πρώτη που θα σου δωθεί) είναι κατά κανόνα πολύ πιο χρονοβόρα. Γιατί η όλη χρησιμότητα ενός διαδικτυακού φόρουμ δεν έγκειται τόσο στο να παίρνει απάντηση ένα μέλος Α που κάνει την ερώτηση ΤΙ, αλλά να βρίσκουν μετά από αυτόν την απάντηση έτοιμη τα μέλη
Καλησπέρα σε όλους! είμαι νεοδιόριστη και αρκετά ασχετή σε θέματα μεταθέσεων και αποσπάσεων...όταν λέμε για μετάθεση έχει να κάνει μόνο από περιοχή σε περιοχή? ή αφορά κ σχολεία??