Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: shania στις Νοέμβριος 15, 2008, 02:26:41 μμκαι κάποιες ακόμη απορίες παιδιά:στην παράγραφο 33 στο χρόνο που έχει υπηρετηθεί στην οργανική θέση ξεκινάμε από τη μέρα που ορκιστήκαμε και αναλάβαμε υπηρεσία στη δδε,από την ημερομηνία του φεκ διορισμού μας ή από τη μέρα που αναλάβαμε στο σχολείο?? επίσης αν κάποιος ξέρει,μήπως μπορεί να με ενημερώσει και για τα ακόλουθα:1.συμπληρώνουμε εμείς τα κατηγορία σχολείου-μονάδες?αν ναι,πώς?2.ο χρόνος προυπ.μου είναι μέρες σε κάποιες περιπτώσεις.τι συμπληρώνω,εφόσον το χωρίζει μόνο σε μήνες-έτη?3.είμαι από τους συμπληρωματικούς και λένε ότι δεν έχουν αποσταλεί ακόμη οι ΑΜ μας.υπάρχει πρόβλημα αν δε συμπληρώσω τον ΑΜ μου?μήπως πρέπει να συμπεριλάβω και υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι δεν τον έχω λάβει?Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσειςΝομίζω πως μπορείς να την καταθέσεις και στο σχολείο σου και να πάει από εκεί υπηρεσιακάΞεκινάμε να μετράμε προυπηρεσία από την μέρα που ορκιστήκαμε στην ΔΔΕΤα στοιχεία, κατηγορία, χρόνος κτλ τα συμπληρώνουν στην διεύθυνσηΓια τον ΑΜ πρώτα θα ενημερωθούν αυτοί και μετά εσύΚαλή επιτυχία!
και κάποιες ακόμη απορίες παιδιά:στην παράγραφο 33 στο χρόνο που έχει υπηρετηθεί στην οργανική θέση ξεκινάμε από τη μέρα που ορκιστήκαμε και αναλάβαμε υπηρεσία στη δδε,από την ημερομηνία του φεκ διορισμού μας ή από τη μέρα που αναλάβαμε στο σχολείο?? επίσης αν κάποιος ξέρει,μήπως μπορεί να με ενημερώσει και για τα ακόλουθα:1.συμπληρώνουμε εμείς τα κατηγορία σχολείου-μονάδες?αν ναι,πώς?2.ο χρόνος προυπ.μου είναι μέρες σε κάποιες περιπτώσεις.τι συμπληρώνω,εφόσον το χωρίζει μόνο σε μήνες-έτη?3.είμαι από τους συμπληρωματικούς και λένε ότι δεν έχουν αποσταλεί ακόμη οι ΑΜ μας.υπάρχει πρόβλημα αν δε συμπληρώσω τον ΑΜ μου?μήπως πρέπει να συμπεριλάβω και υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι δεν τον έχω λάβει?Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις
Παράθεση από: shania στις Νοέμβριος 15, 2008, 02:11:29 μμπαιδιά την αίτηση μπορούμε να την καταθέσουμε και στο σχολείο,έτσι δεν είναι??ρωτώ γιατί το γραφείο που ανήκω εγώ οργανικά βρίσκεται σε άλλο νησί από το σχολείο που με έχει αποσπάσει το πυσδεΛογικά όχι! Το σχολείο δεν έχει σχέση με τις μεταθέσεις. Μπορείς να τη στείλεις στο γραφείο ταχυδρομικώς, αλλά το καλύτερο είναι με κούριερ.
παιδιά την αίτηση μπορούμε να την καταθέσουμε και στο σχολείο,έτσι δεν είναι??ρωτώ γιατί το γραφείο που ανήκω εγώ οργανικά βρίσκεται σε άλλο νησί από το σχολείο που με έχει αποσπάσει το πυσδε
Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Ο Μύθος μπήκε στο σωστό δρόμο της αισιοδοξίας!
Όποιος/α δυσκολεύεται στον υπολογισμό των μορίων του ,ας μου στείλει το e-mail του να του στείλω ένα προγραμματάκι που υπολογίζει τα μόρια ακριβώς και πολύ εύκολα.