Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι!
Πες τα ρε Μορφούλα τι έχει το Καστελόριζο; Τα πάντα έχει; Ζεις άνετε και 2 και 3 και όσα χρονάκια γουστάρετε...Τι κι αν η ζωή μας πηγαίνει πίσω αυτά τα αντίστοιχα χρόνια; Σιγά το πράγμα;Μορφούλα κοίτα να ασχοληθείς με το εργοστάσιο μυρμηγκιών σου και άσε τα λόγια... μπορεί σε 2 χρόνια να μην προλάβουν να φτιάξουν το σπίτι τους τα Καστελοριζιά μερμηγκάκια...
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:16:25 pmΜια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι! Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου;!;!;! Τι έχει το Καστελόριζο δηλαδή;! Για σε παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε.. Τς, τς,τς... καμία συμπαράσταση στους ηρωικούς ακρίτες-εν προκιμένω νηπιαγωγούς ακρίτες-δηλαδή εμένα ).
Κοίτα, αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο, έτσι και αλλιώς θα κάνεις 2 χρόνια υποχρεωτικά. Τώρα αν θες να πάρεις μετάθεση σε "δύσκολη" περιοχή, τα 2 χρόνια συνήθως δεν φτάνουν. Οπότε αναγκαστικά θα καθίσεις ακόμα μία χρονιά. Άρα, να τα 3 χρόνια!!!! Δεν είναι και τόσο τραγικό, αν το σκεφτείς. Επίσης, σε γλιτώνει από έξοδα μετακίνησης, μιας και δεν θα είσαι αναγκασμένη κάθε χρόνο να αλλάζεις περιοχή, σπίτι, σχολέιο, συναδέλφους, μαθητές, φίλους....
Παράθεση από: morfoula_mc στις Νοεμβρίου 14, 2009, 08:39:55 amΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 13, 2009, 08:16:25 pmΜια χαρά μωρέ.. 3 χρονάκια στο Καστελόριζο (αντί για 2)! Ηρεμείς, κάνεις και οικονομία στα έξοδα. Μετά γυρίζεις και παίρνεις καινούργιο αμάξι! Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου;!;!;! Τι έχει το Καστελόριζο δηλαδή;! Για σε παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πως μιλάμε.. Τς, τς,τς... καμία συμπαράσταση στους ηρωικούς ακρίτες-εν προκιμένω νηπιαγωγούς ακρίτες-δηλαδή εμένα ). Ό,τι είπα για το Καστελόριζο το εννοούσα. Έτυχε να κάνω εκεί το παραμεθόριο στρατού και ξέρω πως είναι. Πρόσφατα έμαθα ότι έχει και γαλάζιες σπηλιές (τύφλα να έχει η Ζάκυνθος). Ώστε εκεί είσαι ε; Κι εσύ εκεί den_leei; Για πείτε εμπειρίες παιδιά. Πως είναι το σχολείο; Η cafe του κυρ Γιάννη υπάρχει ακόμα; Το μπαράκι με τις αλλοδαπές barwomen συνεχίζει; Και το κυριότερο.. adsl ή δορυφορικό net υπάρχει ή ακόμα dial-up;