0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
runner: καποτε υπηρχαν καταληψιες που δεν εφευγαν απο το σχολειο για γιορτες... αυτα ειπα εγω στους μαθητες μου σημερα και κανεις δεν τολμησε Οταν ήσουν μαθητής συμμετείχες κι εσυ; και έμενες μέσα στο σχολείο;
Δίνουν κάποια φροντιστήρια ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού την 11η Ιανουαρίου; κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου από γνωστή γνωστής .ισχύει κάτι τέτοιο; η γνωστή παραφιλολογία του διαγωνισμού και το χαλασμένο τηλέφωνο συνεχίζεται...
runner: το θεμα ειναι πως γενικα οσοι θελουν να διεκδικησουν κατι, τα δινουν όλα... και θυσιαζουν και μερικες μερες απο τις γιορτες...Ας ενεργούμε έτσι ,πρώτα εμείς οι μεγάλοι και μετά να υποδεικνύουμε στα παιδιά
Αυτή η αθλιότητα με τις καταλήψεις πρέπει κάποτε να σταματήσει. Το ελληνικό παράδοξο καλά κρατεί. Μα τί να πει κανείς για τους συναδέλφους που έβλεπα στο λύκειο που εργάζομαι να παρακαλούν να αρχίσει η κατάληψη..... Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο...Τα παιδιά οφείλουν να αγωνίζονται για καλύτερη παιδεία και καλύτερους εκπαιδευτικούς και όχι βολεμένους καρεκλοκένταυρους, αλλά με καταλήψεις δε νομίζω ότι καταφέρνουν τίποτα! Μ' αυτά και μ'αυτά το υπουργείο και το ασέπ θα πρέπει να βρουν γυμνάσια ως εξεταστικά κέντρα, διότι μια ακόμη παράταση δεν παλεύεται.