*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 251519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τέλος Ιανουαρίου ο Διαγωνισμός
« Απάντηση #420 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:28:49 am »
Αμήν!Ας ελπίσουμε από Δευτέρα να έχουμε νεότερα και να ξεμπλέκουμε! :D
Να γίνει και τέλος Ιανουαρίου, μη φάμε κι άλλο μήνα πάνω από τα βιβλία............

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:01:41 »

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:33:36 am »
Να γίνει αλλά να το πούνε και εγκαίρως γιατί κάποιοι δουλεύουμε στον Ιδιωτικό τομέα και δεν μπορούμε να παίρνουμε άδεια όποτε γουστάρουμε. Να υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο των 20 ημερών τουλάχιστον, για να μην πω μήνα. Και εκτός από την άδεια έχουμε κάποιοι και την μετακίνηση γιατί δεν έχουν εξεταστικά κέντρα σε όλες τις πόλεις.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #422 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:37:03 am »
έχεις απόλυτο δικιο!Πάντως αν όντως γίνει 31/1 & 1/2 και το ανακοινώσουν από Δευτέρα,  θα έχουμε λιγότερο από 20 μέρες !!Θα δείξει!!!Ο,τι και να λέμε τώρα..........αυτοί ξέρουν!!!!

Αποσυνδεδεμένος mitman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #423 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:43:04 am »
Πόσο αξιόπιστος είναι ο διαγωνισμός συνάδελφοι;
Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τα γραπτά μας.......
Δεν θα μπω στα "κουτσομπολιά" του τύπου είδα το γραπτό μου και δεν είχε βαθμολογία ή σχόλια κλπ.... αλλά αλήθεια
αν για παράδειγμα έχει "γράψει" στα μηχανογραφημένα 85 και στην ανάπτυξη μ.ο 52 τι κάνεις ; Ζητάς να δεις το γραπτό σου; Η λογική λέει ναι... ΑΝ σου το επιτρέψουνε και δεις ότι είναι άθικτο τι κάνεις ;
ΠΟΛΛΑ ΑΝ θα μου πείτε...ναι αλλά εδώ πρόκειται για το μέλλον μας και για πολλλλλλλλλλλλύύύύύύύύ κόπο....
Μήπως θα έπρεπε να "κάνουμε" όλοι μας μια έντονη διαμαρτυρία και προσπάθεια να αλλάξει ο κανονισμός του ΑΣΕΠ για τα γραπτά... γιατί θα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος ;

Εγώ πάντως κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι πως πάω ως πρόβατο για να με σφάξουν για το πάσχα.. ή σαν να παίζω τζόκερ με έπαθλο ένα συνεπή διορθωτή γραπτού....

Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και με αρκετή δόση χιούμορ και εγωισμού....εγώ να περάσω  :D  :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:01:41 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #424 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:51:35 am »
Εγώ πάντως άκουσα στο φροντιστήριο ότι ετοιμάζονται πάλι για καταλήψεις. Μάλιστα μου είπαν ότι σήμερα θα ερχόταν σύμβουλος να του πουν τα αιτήματά τους, αλλά κατευθύνονται προς κατάληψη. Τώρα, δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για τα σχολεία της περιοχής μου ή γενικότερα. Άρα, θα ανακοινωθεί τελικά η ημερομηνία εν μέσω καταλήψεων;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:53:01 am »
δεν έχω μεγάλη εμπειρία από το διαγωνισμό......θα είναι η 2η φορά που θα δώσω....έχουν ακουστεί πολλά και ο καθένας από εμάς έχει λόγους να αμφιβάλλει και να αμφισβητεί την όλη διαδικασία!Σίγουρα το σε ποιον εξεταστη θα πέσεις είναι κάτι παραπάνω από τζοκερ......αλλά αυτό νομίζω ισχύει για όλες αυτου του τύπου τις εξετάσεις....
χώρις να σημαίνει οτι δεν ανησυχω πάντως σε τίνος τα χέρια θα πέσει το γραπτό μου ή ακόμα χειρότερα εαν θα διορθωθει κιόλας, αναφορικα με τον προηγούμενο διαγωνισμό οι βαθμολογίες μου ήταν αυτές που περίμενα....τι να πω?
πάντως καποιου είδους προσβαση θα έπρεπε να μας εξασφαλίζεται και ίσως και δυνατότητα αναβαθμολογησης.

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ: Πιθανή ημερομηνία για 2Π και 3Π
« Απάντηση #426 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:54:28 am »
Στην ΝΕΤ είπανε ότι θα ανακοινωθεί από βδομάδα η ημερομηνία και λένε για 31 Ιανουαρίου. Για να δούμε. Το θέμα είναι ότι πάλι τελευταία στιγμή θα το μάθουμε και πάλι θα πρέπει να κανονίσουμε άδειες και εισιτήρια. Μήπως θα πρέπει να επικοινωνήσει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με τον νέο υπουργό για να τον ενημερώσουν για τα χάλια που υπάρχουν;

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 11:56:09 am »
εδώ στην επαρχία δεν υπάρχουν καταληψεις πια...μετά τις διακοπές όλα λειτουργουν κανονικά....αν αρχίσουν καταληψεις ξανα και μας πάνε παραπίσω...........ε........τι να πω?δε θα ναι γραπτο να γίνει αυτός ο διαγωνισμός!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dora2008

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • .."μην κλέβεις κλέφτη, μην κλέβεις κλέφτη.."
    • Προφίλ
Απ: Πιθανή ημερομηνία για 2Π και 3Π
« Απάντηση #428 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:00:29 pm »
Στην ΝΕΤ είπανε ότι θα ανακοινωθεί από βδομάδα η ημερομηνία και λένε για 31 Ιανουαρίου. Για να δούμε. Το θέμα είναι ότι πάλι τελευταία στιγμή θα το μάθουμε και πάλι θα πρέπει να κανονίσουμε άδειες και εισιτήρια. Μήπως θα πρέπει να επικοινωνήσει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με τον νέο υπουργό για να τον ενημερώσουν για τα χάλια που υπάρχουν;

πιστεύεις ότι δεν τα γνωρίζει ήδη? η πλήρης υποβάθμιση της παιδείας είναι θέμα έλλειψης ενημέρωσης, κάτι σαν το
τρεις λαλούν κι οι υπόλοιποι χορεύουν

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:28:45 pm »
Πόσο αξιόπιστος είναι ο διαγωνισμός συνάδελφοι;
Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τα γραπτά μας.......
Δεν θα μπω στα "κουτσομπολιά" του τύπου είδα το γραπτό μου και δεν είχε βαθμολογία ή σχόλια κλπ.... αλλά αλήθεια
αν για παράδειγμα έχει "γράψει" στα μηχανογραφημένα 85 και στην ανάπτυξη μ.ο 52 τι κάνεις ; Ζητάς να δεις το γραπτό σου; Η λογική λέει ναι... ΑΝ σου το επιτρέψουνε και δεις ότι είναι άθικτο τι κάνεις ;
ΠΟΛΛΑ ΑΝ θα μου πείτε...ναι αλλά εδώ πρόκειται για το μέλλον μας και για πολλλλλλλλλλλλύύύύύύύύ κόπο....
Μήπως θα έπρεπε να "κάνουμε" όλοι μας μια έντονη διαμαρτυρία και προσπάθεια να αλλάξει ο κανονισμός του ΑΣΕΠ για τα γραπτά... γιατί θα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος ;

Εγώ πάντως κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι πως πάω ως πρόβατο για να με σφάξουν για το πάσχα.. ή σαν να παίζω τζόκερ με έπαθλο ένα συνεπή διορθωτή γραπτού....

Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και με αρκετή δόση χιούμορ και εγωισμού....εγώ να περάσω  :D  :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D   :D
το θέμα της αξιοπιστίας του διαγωνισμού έχει συζητηθεί αμέτρητες φορές, εξανλητικά. Δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Είναι απλό : όποιος γουστάρει συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία ,την "εξευτελιστική" με τους όρους που τίθενται. Όποιος δε γουστάρει ,απλά δε συμμετέχει. Τόσο απλό είναι. Συζητήσεις ανούσιες ,λίγες μέρες πριν το διαγωνισμό, μόνο βαρετές είναι και χωρίς κανένα όφελος.
Με όλη μου τη συμπάθεια και την αγάπη !

Αποσυνδεδεμένος non-stop

• Πλήρες μέλος
  • hellooooo!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 12:58:22 pm »
Η αλήθεια είναι πως τα γραπτά αποτελούν θέμα! Απ΄τη στιγμή που λόγω ανεργίας και ανασφάλειας όλοι σχεδόν παίρνουμε μέρος στις εξετάσεις, θα έπρεπε να υπάρχουν πιο αντικειμενικά κριτήρια. Οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών βέβαια δεν είναι ό, τι καλύτερο όμως και η ειδική διδακτική εξαρτάται από το ποιος είναι ο διορθωτής. Και υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα που το αποδεικνύουν... Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχε. >:(

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 01:10:23 pm »
Καλό, επίσης, θα ήταν να μην υπάρχουν τόσα παραθυράκια για το διορισμό γιατί εγώ προσωπικά έχω χάσει την μπάλα... :(

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 01:45:33 pm »
την εχω εγω τη μπαλα ariadni, θα στη κανω πάσα!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Ιανουαρίου 09, 2009, 01:47:31 pm »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι...ξερει κανείς πώς πηγε το συλλαλητηριο; Ειχε μαζικοτητα;
The revolution will not be televised, the revolution will be live...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)