0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ΝΕΤ είπανε ότι θα ανακοινωθεί από βδομάδα η ημερομηνία και λένε για 31 Ιανουαρίου. Για να δούμε. Το θέμα είναι ότι πάλι τελευταία στιγμή θα το μάθουμε και πάλι θα πρέπει να κανονίσουμε άδειες και εισιτήρια. Μήπως θα πρέπει να επικοινωνήσει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με τον νέο υπουργό για να τον ενημερώσουν για τα χάλια που υπάρχουν;
Πόσο αξιόπιστος είναι ο διαγωνισμός συνάδελφοι;Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τα γραπτά μας.......Δεν θα μπω στα "κουτσομπολιά" του τύπου είδα το γραπτό μου και δεν είχε βαθμολογία ή σχόλια κλπ.... αλλά αλήθεια αν για παράδειγμα έχει "γράψει" στα μηχανογραφημένα 85 και στην ανάπτυξη μ.ο 52 τι κάνεις ; Ζητάς να δεις το γραπτό σου; Η λογική λέει ναι... ΑΝ σου το επιτρέψουνε και δεις ότι είναι άθικτο τι κάνεις ;ΠΟΛΛΑ ΑΝ θα μου πείτε...ναι αλλά εδώ πρόκειται για το μέλλον μας και για πολλλλλλλλλλλλύύύύύύύύ κόπο....Μήπως θα έπρεπε να "κάνουμε" όλοι μας μια έντονη διαμαρτυρία και προσπάθεια να αλλάξει ο κανονισμός του ΑΣΕΠ για τα γραπτά... γιατί θα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος ;Εγώ πάντως κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι πως πάω ως πρόβατο για να με σφάξουν για το πάσχα.. ή σαν να παίζω τζόκερ με έπαθλο ένα συνεπή διορθωτή γραπτού....Όπως και να έχει εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και με αρκετή δόση χιούμορ και εγωισμού....εγώ να περάσω