0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini.1981 στις Ιανουαρίου 13, 2009, 12:58:05 pmκαλημέρα. πήρα στο ασεπ πριν λίγο. μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα βγάλουν ανακοίνωση. η ημερομηνία θα είναι 31 γενάρη. βέβαια αν αυξηθούν οι καταλήψεις θα αναγκαστούν να το ακυρώσουν. και όταν τους ρώτησα γιατί δεν το πάνε πιο πίσω για να είναι σίγουροι, μου είπαν τα συνηθισμένα για έγκαιρους διορισμούς. καταλαβαίνουν τάχα τα προβλήματά μας, αλλά δυστυχώς οι αποφάσεις έχουν παρθεί....Μίλησαν όντως για τις καταλήψεις και πιθανή δεύτερη αναβολή;Πάντως στην ανακοίνωση του ΑΣΕΠ δεν υπάρχει καμία αναφορά σε όποιου είδους "απρόοπτα" (δηλαδή καταλήψεις κτλ..)Θα μου πείτε πόσο χαμηλά να πέσουν ωστε να γράφουν μέσα στην ιστοσελίδα τους για τις καταλήψεις;Άντε να δούμε τι θα γινει...Ας τελειώνει αυτό το σίριαλ πια!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
καλημέρα. πήρα στο ασεπ πριν λίγο. μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα βγάλουν ανακοίνωση. η ημερομηνία θα είναι 31 γενάρη. βέβαια αν αυξηθούν οι καταλήψεις θα αναγκαστούν να το ακυρώσουν. και όταν τους ρώτησα γιατί δεν το πάνε πιο πίσω για να είναι σίγουροι, μου είπαν τα συνηθισμένα για έγκαιρους διορισμούς. καταλαβαίνουν τάχα τα προβλήματά μας, αλλά δυστυχώς οι αποφάσεις έχουν παρθεί....
Ναι Τέτα, ακριβώς έτσι είναι.