0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το πρωι το ασεπ, έλεγαν στη νετ θα βγάλει ανακοίνωση πεμπτη-παρασκευή!!!Το μεσημέρι μου είπε ο φίλος μου, στο νετ, στο δελτίο έλεγαν οτι θα φροντίσουν να μας διευκολύνουν μετά από συνεννόηση με τους αγρότες!!!!!!!!!!!!!!!!εμείς τώρα τι να πιστέψουμε?δεν ξέρω ρε παιδιά!! Και θα φάμε αγωνία αν θα γίνει ή όχι και την αγωνία φτάνω ή δε φτάνω................too much......
οτι και να λετε για παρακαπτηριες και γι αξεκινημα λιγες ωρες νωριτερα ειναι βερεσε. το πρωι στη νετ φανηκε η πολιτικη του ασεπ.αν υπαρχουν ακομη εστω και ελαχιστα μπλοκα ο διαγωνισμος θα αναβληθει. ειπαν οτι δεν μπορουν να ρισκαρουν εστω και ενας υποψηφιος να μην καταφερει να ειναι στη θεση του. αυτη ειναι η πολιτικη που θα ακολουθησουν, απλα περιμενουν τις εξελιξεις με τα μπλοκα. επισης δεν πιστευω οτι σε τρεις μερες θα εχουν λυθει ΟΛΑ τα μπλοκα, οποτε...
η προπαγάνδα μιας μέρας από τα μμε αρκεί για να σταματήσουν τα μπλόκα. σε μια ώρα ο ευαγγελάτος θα έχει στρέψει όλεςτις άλλες κοινωνικές τάξεις απέναντι στους αγρότες και θα λυθούν δια μαγείας τα μπλόκα. έτσι έγινε και με τους μαθητές. τους αποθεώσαμε όσο βόλευε και τους ξεφτιλίσαμε μετά όσο βόλευε. το ίδο και τους αγρότες. κάναν το κομμάτι τους τα μμε και από άύριο φουρναραίο και χασαπαίοι να κλαίνε για τα χαμ΄νε προϊόντα, γιαγιάδες να φωνάζουν για τα φάρμακα. .... τα μπλόκα θα λυθούν ανάλογα με το πόσα θα πάρουν τα μμε από την κυβέρνηση.
Παράθεση από: swtia στις Ιανουαρίου 26, 2009, 09:47:31 pmοτι και να λετε για παρακαπτηριες και γι αξεκινημα λιγες ωρες νωριτερα ειναι βερεσε. το πρωι στη νετ φανηκε η πολιτικη του ασεπ.αν υπαρχουν ακομη εστω και ελαχιστα μπλοκα ο διαγωνισμος θα αναβληθει. ειπαν οτι δεν μπορουν να ρισκαρουν εστω και ενας υποψηφιος να μην καταφερει να ειναι στη θεση του. αυτη ειναι η πολιτικη που θα ακολουθησουν, απλα περιμενουν τις εξελιξεις με τα μπλοκα. επισης δεν πιστευω οτι σε τρεις μερες θα εχουν λυθει ΟΛΑ τα μπλοκα, οποτε...εγω δε λεω να σας αγνοησουνε απλα σκεφτομαι εμεις που ερχομαστε απο νησια θα πρεπει τοτε (κι αυτο μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε ημερομηνια) αν δεν ταξιδευουμε λογω καιρου να απαιτησουμε την αναβολη του διαγωνισμου ,ετσι; για να μην υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.Δεν ξερω αν τοτε θα ημασταν ολοι ενα σωμα και μια φωνη οπως καποιοι υποστηριζουν ,για να εχουμε κι εμεις δικαιωμα να διαγωνιστουμε.
δεν (ηταν ολο το ζουμι σαυτο το δεν)