*

Αποστολέας Θέμα: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 250682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1330 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:55:37 pm »
το πρωι το ασεπ, έλεγαν στη νετ θα βγάλει ανακοίνωση πεμπτη-παρασκευή!!!Το μεσημέρι μου είπε ο φίλος μου, στο νετ, στο δελτίο έλεγαν οτι θα φροντίσουν να μας διευκολύνουν μετά από συνεννόηση με τους αγρότες!!!!!!!!!!!!!!!!
εμείς τώρα τι να πιστέψουμε?
δεν ξέρω ρε παιδιά!! Και θα φάμε αγωνία αν θα γίνει ή όχι και την αγωνία φτάνω ή δε φτάνω................
too much......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:54:01 »

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1331 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:55:52 pm »
η προπαγάνδα μιας μέρας από τα μμε αρκεί για να σταματήσουν τα μπλόκα. σε μια ώρα ο ευαγγελάτος θα έχει στρέψει όλεςτις άλλες κοινωνικές τάξεις απέναντι στους αγρότες και θα λυθούν δια μαγείας τα μπλόκα. έτσι έγινε και με τους μαθητές. τους αποθεώσαμε όσο βόλευε και τους ξεφτιλίσαμε μετά όσο βόλευε. το ίδο και τους αγρότες. κάναν το κομμάτι τους τα μμε και από άύριο φουρναραίο και χασαπαίοι να κλαίνε για τα χαμ΄νε προϊόντα, γιαγιάδες να φωνάζουν για τα φάρμακα. .... τα μπλόκα θα λυθούν ανάλογα με το πόσα θα πάρουν τα μμε από την κυβέρνηση.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος dimitraxxx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1332 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:57:59 pm »
το πρωι το ασεπ, έλεγαν στη νετ θα βγάλει ανακοίνωση πεμπτη-παρασκευή!!!Το μεσημέρι μου είπε ο φίλος μου, στο νετ, στο δελτίο έλεγαν οτι θα φροντίσουν να μας διευκολύνουν μετά από συνεννόηση με τους αγρότες!!!!!!!!!!!!!!!!
εμείς τώρα τι να πιστέψουμε?
δεν ξέρω ρε παιδιά!! Και θα φάμε αγωνία αν θα γίνει ή όχι και την αγωνία φτάνω ή δε φτάνω................
too much......
χαχα! να το δω κ αυτο...θα δειχνουμε τις σημειωσεις μας για πειστηριο!!!!!
HMOYN KAI ΓΩ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009!

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1333 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 09:58:40 pm »
οτι και να λετε για παρακαπτηριες και γι αξεκινημα λιγες ωρες νωριτερα ειναι βερεσε. το πρωι στη νετ φανηκε η πολιτικη του ασεπ.
αν υπαρχουν ακομη εστω και ελαχιστα μπλοκα ο διαγωνισμος θα αναβληθει. ειπαν οτι δεν μπορουν να ρισκαρουν εστω και ενας υποψηφιος να μην καταφερει να ειναι στη θεση του. αυτη ειναι η πολιτικη που θα ακολουθησουν, απλα περιμενουν τις εξελιξεις με τα μπλοκα. επισης δεν πιστευω οτι σε τρεις μερες θα εχουν λυθει ΟΛΑ τα μπλοκα, οποτε...
εγω δε λεω να σας αγνοησουνε απλα σκεφτομαι εμεις που ερχομαστε απο νησια θα πρεπει τοτε (κι αυτο μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε ημερομηνια) αν δεν ταξιδευουμε λογω καιρου να απαιτησουμε την αναβολη του διαγωνισμου ,ετσι; για να μην υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
Δεν ξερω αν τοτε θα ημασταν ολοι ενα σωμα και μια φωνη οπως καποιοι υποστηριζουν ,για να εχουμε κι εμεις δικαιωμα να διαγωνιστουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:54:01 »

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #1334 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:01:10 pm »
η προπαγάνδα μιας μέρας από τα μμε αρκεί για να σταματήσουν τα μπλόκα. σε μια ώρα ο ευαγγελάτος θα έχει στρέψει όλεςτις άλλες κοινωνικές τάξεις απέναντι στους αγρότες και θα λυθούν δια μαγείας τα μπλόκα. έτσι έγινε και με τους μαθητές. τους αποθεώσαμε όσο βόλευε και τους ξεφτιλίσαμε μετά όσο βόλευε. το ίδο και τους αγρότες. κάναν το κομμάτι τους τα μμε και από άύριο φουρναραίο και χασαπαίοι να κλαίνε για τα χαμ΄νε προϊόντα, γιαγιάδες να φωνάζουν για τα φάρμακα. .... τα μπλόκα θα λυθούν ανάλογα με το πόσα θα πάρουν τα μμε από την κυβέρνηση.

πες τα πες τα.....

Αποσυνδεδεμένος theorendil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1335 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:06:21 pm »
οτι και να λετε για παρακαπτηριες και γι αξεκινημα λιγες ωρες νωριτερα ειναι βερεσε. το πρωι στη νετ φανηκε η πολιτικη του ασεπ.
αν υπαρχουν ακομη εστω και ελαχιστα μπλοκα ο διαγωνισμος θα αναβληθει. ειπαν οτι δεν μπορουν να ρισκαρουν εστω και ενας υποψηφιος να μην καταφερει να ειναι στη θεση του. αυτη ειναι η πολιτικη που θα ακολουθησουν, απλα περιμενουν τις εξελιξεις με τα μπλοκα. επισης δεν πιστευω οτι σε τρεις μερες θα εχουν λυθει ΟΛΑ τα μπλοκα, οποτε...
εγω δε λεω να σας αγνοησουνε απλα σκεφτομαι εμεις που ερχομαστε απο νησια θα πρεπει τοτε (κι αυτο μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε ημερομηνια) αν δεν ταξιδευουμε λογω καιρου να απαιτησουμε την αναβολη του διαγωνισμου ,ετσι; για να μην υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
Δεν ξερω αν τοτε θα ημασταν ολοι ενα σωμα και μια φωνη οπως καποιοι υποστηριζουν ,για να εχουμε κι εμεις δικαιωμα να διαγωνιστουμε.

Η κακοκαιρία είναι αστάθμητος παράγοντας, το πρόβλημα των μπλόκων είναι ήδη γνωστό και υπαρκτό...

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1336 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:13:11 pm »
δεν πάμε να κάνουμε ένα μπλόκο έξω από τη ΝΕΤ μπας και δει ο σπηλιωτόπουλος ότι υπάρχουμε? να τον αφήσουμεόλη νύχτα εκεί να διαβάζει βυζαντινή ιστορία και το πρωί να εξεταστεί.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1337 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:14:25 pm »
teri: η προπαγάνδα μιας μέρας από τα μμε αρκεί για να σταματήσουν τα μπλόκα. σε μια ώρα ο ευαγγελάτος θα έχει στρέψει όλεςτις άλλες κοινωνικές τάξεις απέναντι στους αγρότες και θα λυθούν δια μαγείας τα μπλόκα. έτσι έγινε και με τους μαθητές. τους αποθεώσαμε όσο βόλευε και τους ξεφτιλίσαμε μετά όσο βόλευε. το ίδο και τους αγρότες. κάναν το κομμάτι τους τα μμε και από άύριο φουρναραίο και χασαπαίοι να κλαίνε για τα χαμ΄νε προϊόντα, γιαγιάδες να φωνάζουν για τα φάρμακα. .... τα μπλόκα θα λυθούν ανάλογα με το πόσα θα πάρουν τα μμε από την κυβέρνηση

Νομίζω οτι αν το μπλόκο των Τεμπών βαστάει γερά δεν πρόκειται να ανοίξουν τα υπόλοιπα
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος dimitraxxx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1338 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:15:31 pm »
τι νομιζετε οτι θα γινει αυτη τη φορα...?θα δωσουμε?
HMOYN KAI ΓΩ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009!

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1339 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:16:03 pm »
ασταθμητος παραγοντας για τον οποιο φερει ευθυνη ο υποψηφιος ομως.

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1340 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:16:52 pm »
δεν (ηταν ολο το ζουμι σαυτο το δεν)

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1341 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:29:41 pm »
εγώ πιστεύω πως δε θα φύγουν από τα μπλόκα!!!!!!αν συμβεί αυτό, θα γίνει από εβδομάδα!!!δε θα κάτσουν μια εβδομάδα ακόμα?αν ήταν, θα έφευγαν χθες ή σήμερα, καλά δε λέω.............?

Αποσυνδεδεμένος theorendil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1342 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:31:39 pm »
δεν (ηταν ολο το ζουμι σαυτο το δεν)

Ναι αλλά και για τον οποίο ο ΑΣΕΠ δεν μπορεί να κανει κάτι ή να σε διευκολύνει καπώς, εκτός από το προφανές που είναι το να έχει εξεταστικά κέντρα στα νησιά, κανείς δεν θα πρέπει να ξενιτεύεται για έναν δημόσιο διαγωνισμό με 70,000 υποψήφιους!

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1343 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 10:33:04 pm »
δεν ξέρω αν βλέπετε νετ το παλληκάρι  μας, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι την παιδεία θα τι σχολιάσουν πάλι "ειδήμονες" (δημοσιογράφοι).... ούτε ένας εκπαιδευτικός ούτε ένας πανεπιστημιακός. θα μας εκπροσωπήσουν οι δημοσιογράφοι. μην ανησυχείτε. 
Oleum et operam perdidi!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182706
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144