0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moagniko στις Ιανουαρίου 28, 2009, 01:10:31 pmΕγώ πήρα το πρωί τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι, αν ακυρωθεί, θα βγει αύριο ανακοίνωση. Ρώτησα: Υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απάντησε: Ναι, υπάρχει. Αυτά.Πήρα σε ασέπ στο 210-8706100 και μου είπε ένας κύριος ότι κατά 99,9% θα γίνει ο διαγωνισμός!
Εγώ πήρα το πρωί τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι, αν ακυρωθεί, θα βγει αύριο ανακοίνωση. Ρώτησα: Υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απάντησε: Ναι, υπάρχει. Αυτά.
παιδιά είναι μεγαλύτερο το πολιτικό κόστος για τον ασεπ αν δεν γίνει ο διαγωνισμός.
Από το alfavita, που μας παρέπεμψε η sylfa..Κανονικά ο διαγωνισμός εκπαιδευτικών «Κανονικά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών αυτό το Σαββατοκύριακο», παρά τις δυσκολίες που προκαλούν στην κυκλοφορία των πολιτών οι αγροτικές κινητοποιήσεις, όπως δήλωσε στο «Εθνος» ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.Σύμφωνα με τους αρμόδιους του ΑΣΕΠ καθώς και του υπουργείου Παιδείας, δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω καθυστέρησης, με δεδομένο μάλιστα ότι ο ένας από τους δύο διαγωνισμούς (2Π/2008) που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 20 - 21 Δεκεμβρίου και είχε αναβληθεί λόγω των καταλήψεων των μαθητών στα σχολεία.ΠροβλήματαΠάντως, στελέχη του ΑΣΕΠ εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών και εκφράζουν την πεποίθηση ότι οι αγρότες θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις των συμπολιτών τους που είναι υποψήφιοι.Σε κάθε περίπτωση, όπως διαβεβαιώνουν οι ίδιοι, έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανές απρόοπτες καταστάσεις και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή των διαγωνισμών."εκτιμούν, εκφράζουν την πεποίθηση, έχουν ληφθεί ολα τα αναγκαία μέτρα"Μα καλά μα ς δουλευουν;;;; Εμάς πώς θα μας διαβεβαιώσουν για όλα τα παραπάνω;;;