0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KATRIN1 στις Νοεμβρίου 01, 2008, 11:04:15 amΕμενα μου ειπε ο σχεδιαστης πως δεν μετριουνται οι ωρες αφου ειναι κλειστο το σχολειοΑυτο ισχυε μεχρι περισυ! Απο φετος, δεν εχει σημασια αν το σχολειο ειναι κλειστο ή οχι, απο τη στιγμη που το μαθημα δε χανεται με υπαιτιοτητα του ωρομισθιου της ΠΔΣ, οι ωρες του μπαινουν κανονικα, οπως και στους ωρομισθιους του πρωινου προγραμματος!
Εμενα μου ειπε ο σχεδιαστης πως δεν μετριουνται οι ωρες αφου ειναι κλειστο το σχολειο
Παράθεση από: constans στις Νοεμβρίου 07, 2008, 04:10:38 pmΑυτό που δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και για την Τετάρτη 5/11...εμείς την Τετάρτη δουλέψαμε κανονικά στην πδσ. και οι μαθητές ήρθαν και οι καθηγητές του πρωινού που κάνουν πρόσθετη.
Αυτό που δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και για την Τετάρτη 5/11...
Φέτος δεν υπήρχε εγκύκλιος για την πδσ αλλά υπουργική απόφαση που δημοσιευθηκε σε φεκ. Με αυτή την υ.α. άλλαξε το καθεστώς πρόσληψής μας και εξισωθήκαμε με τους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος ...
Φέτος δεν υπήρχε εγκύκλιος για την πδσ αλλά υπουργική απόφαση που δημοσιευθηκε σε φεκ.
Με αυτή την υ.α. άλλαξε το καθεστώς πρόσληψής μας
και εξισωθήκαμε με τους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος και μισθολογικά (μείωση ωριαίας αντιμισθίας)
και ως προς τους όρους εργασίας γενικότερα .
Το νέο καθεστώς δεν ξεκαθαρίστηκε από την αρχή στις β/θμιες και υπήρξε και υπάρχει ακόμη σύγχυση.
Είναι, όμως, θέμα ημερών όλες οι β/θμιες και τα γραφεία να εναρμονιστούν με την υ.α. και αυτό το θέμα να κλείσει πια.