0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεις να είσαι καλός στη δουλειά σου χωρίς να ήσουν καλός φοιτητής. Επίσεις να έχεις γνώσεις χωρίς να ήσουν καλός φοιτητής. Στον ιδιωτικό τομές της ειδικότητάς μου δεν κοιτάν καθόλου τον βαθμό πτυχίου σου. Τους ενδιαφέρει να είσαι καλός στην δουλειά.
Και όλοι ξέρουμε τα περι παπαγαλίας. Στην δουλειά όμως κανένας δεν θα τα κατάφερνε από αυτούς που παπαγάλιζαν και δεν κατανοούσαν. Τέλος πάντων. Φιλοσοφική είναι η συζήτηση γιατί δεν μπορώ να κάνω λόγω οικονομικών. Απλά είπα τη γνώμη μου. Ειρήνη ημίν.
Έχω την εντύπωση ότι το Harvard δεν είναι ένα σοβαρό παν/μιο και ουδόλως ισότιμο με τα ελληνικά συμβατικά διότι οι απόφοιτοί του δεν έδωσαν πανελαδικές για να περάσουν εκεί και άρα δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ έναν απόφοιτό του πχ να διδάξει σε ένα ελληνικό λύκειο!
Προφανώς πρόκειται για αποφοίτους μαιμούδες που βαριόταν να έρθουν στην ελλάδα και να αποδείξουν την αξία τους (προφανώς δεν είχαν και τις ικανότητες - chic-) και πήγαν σ ένα παν/μιο που δεν έδιναν πανελλαδικές και γι αυτό δεν ανήκει στα ΑΕΙ και το πτυχίο τους είναι κατώτερο απ αυτό των ελληνικων συμβατικών παν/μιωνΑθανατo ελληνικo πνευμα....
Για ψάξε εσύ αγαπητέ μου αν αυτό ισχύει για τους overseas students, επειγόμενος να χαρακτηρίσεις τους συνομιλητές σου, λες και θα κερδίσει το βραβείο της επιστημοσύνης όποιος προσβάλει τον συνδιαλεγόμενό του.Καλό το ψάξιμο αρκει να μην είναι επιφανειακόΓια δες πως εισάγονται στα βρετανικά παν/μια οι ντόπιοι και δες πως εισάγονται οι έλληνες κλπ.Ή μήπως δεν αποδέχεσαι τους τίτλούς αυτών των παν/μιων που απονέμονται σε έλληνες (γενικά αλλοδαπούς)?Και στο κάτω-κάτω όπως ανέφερε κάποιος τα ξένα ΑΕΙ δεν εντάσσσονται στο νόμο του 82 για τα ΑΕΙ. Πως είναι δυνατό να τα αποδέχεσαι ως ισότιμα?? Προφανώς είναι κάτι άλλο δεν είναι παν/μια (με την ελληνική έννοια του όρου). Προφανώς.-----------------------ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Kαι στη
Για την ιστορία, κανείς δεν άκουγε σε αυτή τη συζήτηση.
Φίλε xaan, απ'ότι φαίνεται δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ.Προφανώς δεν ισχύουν όσα έγραψα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και τους Κινέζους. Επίσης, το "κάποιες φορές" στο μήνυμά μου δεν έχει μπει τυχαία.Δε θεωρώ τους Έλληνες πιο χαζούς από τους Κινέζους, απλά διαπιστώνω μια διαφορά στη νοοτροπία.Ούτε το μήνυμά μου είχε στόχο εσένα προσωπικά.Φυσικά δεν είμαστε όλοι το ίδιο : Εγώ διάλεξα (για λόγους ευγενείας) να συμπεριλάβω και τον εαυτό μου στη διατύπωση ενός επιχειρήματος.Εσύ προτιμάς να χαρακτηρίζεις το συνομιλητή σου άμεσα και μερικές φορές να τον προσβάλλεις.Νομίζεις είναι δύσκολο να κάνουμε και οι υπόλοιποι το ίδιο;Κι εγώ έγραψα κάποιες απόψεις σε αυτή τη συζήτηση.Δεν τις επανέλαβα όμως 1587 φορές, διότι σέβομαι την αντίληψη των συνομιλητών μου.