0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 08:12:33 amΕπίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις ενα μεταπτυχιακό αποφεύγοντας την όποια δυσκολία που συναντάς σε ένα απαιτητικό Πανεπιστήμιο..με ενδιαφερει. Πειτε μου τους αλλους τροπους. Επισης, αν ξερει καποιος που μπορω να πληρωσω και να παρω το ECDL χωρις κοπο, επισης δεκτο !Xρήμα !!! Χρήμα δος μου και παρά και ας ζω...αιωνια σε ...κουμπαρά!!!
Επίσης υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις ενα μεταπτυχιακό αποφεύγοντας την όποια δυσκολία που συναντάς σε ένα απαιτητικό Πανεπιστήμιο..
για τη συγκεκριμενη περιπτωση θα επελεγα τον τρόπο!! σαφερστατα, ξεκαθαρα,ειλικρινεστατα......Πειτε μου ρε παιδια, που μπορω να παραγγειλλω 1 μεταπτυχιακο και 1 ECDL...?
Χρειάζεται αλήθεια να τους αναφέρω Μάρκο; Η προτιμάς να κάνω και Γραφική Παράσταση ;
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 04:08:26 pmΧρειάζεται αλήθεια να τους αναφέρω Μάρκο; Η προτιμάς να κάνω και Γραφική Παράσταση ; οτι βολευει, (και σε π.μ. αν θελεις για να μη παρασυρουμε τους "διψασμενους για μορφωση" συναδελφους !!!)εγω, θα διαβασω οχι εκεινα που θα μου επιβαλλει η Διαμαντοπουλου, αλλα αυτα που θελω εγω...
Μόνο για τα μόρια αξίζει να πληρώσεις 3500ευρώ για το μεταπτυχιακό και να κάθεσαι να γράφεις εργασίες κάθε τρίμηνο. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η γνώση κάτσε σπίτι σου, δανείσου τα βιβλία του ΕΑΠ και διάβασέ τα...
Είναι 2 τόμοι, ο πρώτος είναι Μηχανική-Θερμοδυναμική μαζί και ο δεύτερος είναι Ηλεκτρομαγνητισμός. Τους αγόρασα από βιβλιοπωλείο.
Παράθεση από: kakar στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:58:26 pmΕίναι 2 τόμοι, ο πρώτος είναι Μηχανική-Θερμοδυναμική μαζί και ο δεύτερος είναι Ηλεκτρομαγνητισμός. Τους αγόρασα από βιβλιοπωλείο.Εγώ ρώτησα σε βιβλιοπωλείο και μου είπαν ότι πρόκειται για τρεις τόμους.Η απόδοση στα ελληνικά που έχει αναρτηθεί στο ¨χρήσιμο υλικό¨δε σε βοήθησε καθόλου;
Εμείς στη σχολή είχαμε των Alonso-Finn,αν κι εγώ είχα βοηθηθεί περισσότερο με τα βιβλία του Serway.Δώσε μου λίγο χρόνο να κοιτάξω αναλυτικά την ύλη και θα σου πω αν σε ικανοποιεί κάποιο από αυτά.Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Kakar καλησπέρα! Όσον αφορά το βιβλίο που με ρώτησες,εμένα με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής των Halliday-Resnic που το είχα αγοράσει βέβαια από όταν ήμουν στη σχολή,αλλά οι ασκήσεις του νομίζω ότι είναι σχετικά καλές.Ο τίτλος του είναι "επιλεγμένες ασκήσεις φυσικής " και είναι των εκδόσεων GutenbergΑλήθεια,την κάρτα που μας έστειλαν πως μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε;ως φοιτητική; δηλαδή για μειωμένα εισητήρια κ.τ.λ.;