0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εμένα μου φάνηκε απαιτητική και ψάχνω σαν τρελή να βρω κάτι. Με βοήθησε πάντως αρκετά η αναζήτηση στο ιντερνέτ.Την έχεις κι εσύ την εργασία; είχα την εντύπωση πως είχες ξεμπερδέψει με τις εργασίες
Είχα υποσχεθεί σε κάποιους που είχαν δείξει ενδιαφέρον ,να τους "θυμίσω" τις σχετικές ημερομηνίες :Η υποβολή των αιτήσεων για τα προγράμματα σπουδών του ΕΑΠ, θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου (www.eap.gr) από την 1η Νοεμβρίου 2010 έως τη 10η Δεκεμβρίου 2010.Κατά το διάστημα της υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 367300 begin_of_the_skype_highlighting 2610 367300 end_of_the_skype_highlighting. Ειδικά για το διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2010 μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2010 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:Για τις προϋποθέσεις εισαγωγής των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στο τηλέφωνο: 2610 367505Για τις προϋποθέσεις εισαγωγής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στο τηλέφωνο: 2610 367506
Επειδή είναι πιθανό απο πρόγραμμα σε πρόγραμμα να αλλάζουν οι προϋποθέσεις ,καλύτερα να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι απο την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.Μπορώ να αναφέρω όμως ως παράδειγμα ,αν το μεταπτυχιακό αποκτάται με 4 Θ.Ε. και 1 διπλωματική εργασία ,χρειάζεσαι το λιγότερο 3 χρόνια να το ολοκληρώσεις.Το τι θα κάνεις evi06 είναι δική σου απόφαση .Ο καθένας "ζυγίζει" υπερ -κατά ,ανάγκες ,συνθήκες ζωής ,οικονομική δυνατότητα και πλήθος παραγόντων ώστε να πάρει την κατάλληλη (για εκείνον) απόφαση.Σε περίπτωση που δεν είσαι καθόλου σίγουρη ,σου θυμίζω πως στο ΕΑΠ η διαδικασία επιλογής είναι με ηλεκτρονικό τρόπο ,οπότε ακόμη κι αν επιλεγείς ,μπορείς να αλλάξεις γνώμη ...
Έχω κάνει και τα δυο μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ.Πληροφοριακά ΣυστήματαΣπουδές στην Εκπαίδευση.Και στα δύο από άποψης επιλογής θεματικών ενοτήτων είναι το ίδιο.Το λιγότερο που μπορεί κάποιος να τελειώσει είναι τρία χρόνια.Έτσι έκανα εγώ. Επέλεγα δύο θεματικές ενότητες κάθε χρόνο και ένα έτος η διπλωματική.Η διπλωματική θέλει ολόκληρο χρόνο, πιθανόν με κάποιες διορθώσεις και λίγο περισσότερο.Δηλαδή αν η δουλειά που έχει γίνει δεν είναι ικανοποιητική δίνουν κάποιο διάστημα ακόμη για την ολοκλήρωσή της. Πιθανόν δηλαδή να μην παρουσιαστεί Σεπτέμβρη αλλά αργότερα.Ο βαθμός δυσκολίας προφανώς εξαρτάται και από την διάθεση του εκπαιδευόμενου.Μου άρεσε περισσότερο η πληροφορική οπότε αρκετές εργασίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.Μάλλον όμως στο Σπουδές στην Εκπαίδευση οι εργασίες ήταν αρκετά ευκολότερες, αλλά η διπλωματική πολύ ζόρικη.
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και εισαι "παλιός". Εγω που έχω επιλέξει 1 ΘΕ την πρώτη χρονιά μπορώ να πάρω την δεύτερη χρονιά 2 ΘΕ και την τρίτη χρονιά 1 ΘΕ και την πτυχιακή ταυτόχρονα;;