0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού βλέπω ότι η δική μας ανακοίνωση για τους αναπληρωτές αργεί (σε αντίθεση με τους ΠΕ60-70), να ρωτήσω εγώ κάτι που ναι μεν είναι άσχετο με τα δικά μας, αλλά με "καίει" (δε ξέρω κι αν γράφω το μήνυμά μου στο σωστό σημείο αλλά τέλος πάντων):Υπάρχει κάποιος/α που φοιτεί ή έχει φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης Καθηγητών Αγγλικής του ΕΑΠ; Μόλις τώρα θα ξεκινήσω την πρώτη ενότητα (ΑΓΓ52) κι έχω αρκετό άγχος. Μου είπαν βέβαια άτομα από το Καποδιστριακό που έχουν συνεργαστεί με τους καθηγητές πως είναι συνεργάσιμοι άνθρωποι και πως καταλαβαίνουν ότι έχουμε πολλά πράγματα πάνω από το κεφάλι μας (σχολεία, οικογένειες, άλλες δουλειές κ.τ.λ.), αλλά... ΜΑ είναι αυτό! Όπως και να'ναι, έχει πολλές απαιτήσεις το πρόγραμμα.Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!P.S. Αυτή η αναμονή για την ανακοίνωση των αναπληρωτών ("
Solil, μόλις τέλειωσα το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΑΠ. Έχω να πώ ότι κουράστηκα και πιέστηκα, ΑΛΛΑ άξιζε τον κόπο! Από τους καθηγητές είχα πάντα κατανόηση, ενθάρρυνση, βοήθεια και τό ίδιο το πρόγραμμα βρίσκω οτι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κουράγιο και καλή επιτυχία!
σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό αλλά πουθενά στις σελίδες του ΕΑΠ δεν μπορώ να δω πόσο στοιχίζει η κάθε θεματική ενότητα. γνωρίζει κάποιος που είναι τώρα μεταπτυχιακός φοιτητής να μου πει πόσο πληρώνει την κάθε θεματική ενότητα, τα βιβλία κ μόλις κληρωθεί με την εγγραφή αν χρειάζεται να πληρώσει κάτι? δλδ να δω αν με συμφέρει οικονομικά να το παρακολουθήσω γιατί τις θεματικές του ενότητες τις βρίσκω ενδιαφέρουσες. αλλάί να μην χρειαστεί να χρεωθώ κιόλας διαφορετικά διαβάζω κ περιμένω το ΑΠΘ κανά 2 χρόνια κ αν..