*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ  (Αναγνώστηκε 413996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« Απάντηση #210 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 02:38:18 pm »
Αφού βλέπω ότι η δική μας ανακοίνωση για τους αναπληρωτές αργεί (σε αντίθεση με τους ΠΕ60-70), να ρωτήσω εγώ κάτι που ναι μεν είναι άσχετο με τα δικά μας, αλλά με "καίει" (δε ξέρω κι αν γράφω το μήνυμά μου στο σωστό σημείο αλλά τέλος πάντων):

Υπάρχει κάποιος/α που φοιτεί ή έχει φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης Καθηγητών Αγγλικής του ΕΑΠ; Μόλις τώρα θα ξεκινήσω την πρώτη ενότητα (ΑΓΓ52) κι έχω αρκετό άγχος. Μου είπαν βέβαια άτομα από το Καποδιστριακό που έχουν συνεργαστεί με τους καθηγητές πως είναι συνεργάσιμοι άνθρωποι και πως καταλαβαίνουν ότι έχουμε πολλά πράγματα πάνω από το κεφάλι μας (σχολεία, οικογένειες, άλλες δουλειές κ.τ.λ.), αλλά... ΜΑ είναι αυτό! Όπως και να'ναι, έχει πολλές απαιτήσεις το πρόγραμμα.

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

P.S. Αυτή η αναμονή για την ανακοίνωση των αναπληρωτών ("

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:42:19 »

Αποσυνδεδεμένος bourdouvitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 03:24:03 pm »
Δεν ξέρω αν είμαι το κατάλληλο άτομο για να σου απαντήσει, αλλά κι εγώ παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΕΑΠ, όμως όχι το συγκεκριμένο.
Έχω ήδη ολοκληρώσει 2 ΘΕ και φέτος αρχίζω την τρίτη.
Να μην έχεις άγχος γιατί παρόλο που πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό μεταπτυχιακό, όλοι οι καθηγητές-σύμβουλοι είναι εκπαιδευμένοι κατάλληλα στο να διδάσκουνν ενήλικες, με όλα όσα περιλαμβάνει και συνεπάγεται αυτό.
Θα κάνεις τον προγραμματισμό σου και θα βρεις μέσα στην ημέρα ή στην εβδομάδα το χρόνο που σου χρειάζεται για το διαβασμά σου και για την συγγραφή των εργασιών σου.
Να φροντίζεις απλώς να μην ξεφεύγεις από το χρονοδιάγραμμα που θα σου δώσουν.
Ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα ψυχολογικά και στιγμές κούρασης βιολογικής, προκειμένου να είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου όλα θα πανε καλά.
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!!!

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:23:51 pm »
Αφού βλέπω ότι η δική μας ανακοίνωση για τους αναπληρωτές αργεί (σε αντίθεση με τους ΠΕ60-70), να ρωτήσω εγώ κάτι που ναι μεν είναι άσχετο με τα δικά μας, αλλά με "καίει" (δε ξέρω κι αν γράφω το μήνυμά μου στο σωστό σημείο αλλά τέλος πάντων):

Υπάρχει κάποιος/α που φοιτεί ή έχει φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης Καθηγητών Αγγλικής του ΕΑΠ; Μόλις τώρα θα ξεκινήσω την πρώτη ενότητα (ΑΓΓ52) κι έχω αρκετό άγχος. Μου είπαν βέβαια άτομα από το Καποδιστριακό που έχουν συνεργαστεί με τους καθηγητές πως είναι συνεργάσιμοι άνθρωποι και πως καταλαβαίνουν ότι έχουμε πολλά πράγματα πάνω από το κεφάλι μας (σχολεία, οικογένειες, άλλες δουλειές κ.τ.λ.), αλλά... ΜΑ είναι αυτό! Όπως και να'ναι, έχει πολλές απαιτήσεις το πρόγραμμα.

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

P.S. Αυτή η αναμονή για την ανακοίνωση των αναπληρωτών ("
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2008, 09:13:43 pm »
Ευχαριστώ πολύ και τις δύο για τις απαντήσεις σας! Απ΄ό,τι κατάλαβα, είναι καθαρά θέμα οργάνωσης του χρόνου που θα αφιερώσεις και του διαβάσματος. Μπορώ να πω ότι ηρέμησα κάπως...

Catwoman2, θα σου στείλω σύντομα μνμ να σε ρωτήσω κάτι πιο... συγκεκριμένο!

Καλό βράδυ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:42:19 »

Αποσυνδεδεμένος AnnaH

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 05:35:19 pm »
Solil, μόλις τέλειωσα το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΑΠ. Έχω να πώ ότι κουράστηκα και πιέστηκα, ΑΛΛΑ άξιζε τον κόπο! Από τους καθηγητές είχα πάντα κατανόηση, ενθάρρυνση, βοήθεια και τό ίδιο το πρόγραμμα βρίσκω οτι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κουράγιο και καλή επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2008, 01:11:37 pm »
Solil, μόλις τέλειωσα το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΑΠ. Έχω να πώ ότι κουράστηκα και πιέστηκα, ΑΛΛΑ άξιζε τον κόπο! Από τους καθηγητές είχα πάντα κατανόηση, ενθάρρυνση, βοήθεια και τό ίδιο το πρόγραμμα βρίσκω οτι ήταν πολύ ενδιαφέρον. Κουράγιο και καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση AnnaH! Όντως είναι πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα όπως έχω καταλάβει μέχρι τώρα και φυσικά μας βοηθάει και στη Διδακτική για τον ΑΣΕΠ. Το μόνο που με αγχώνει κάπως προς το παρόν είναι ο χρόνος, γιατί εκτός από το μεταπτυχιακό, έχω και ένα άλλο δεύτερο πτυχίο σε διαφορετικό αντικείμενο το οποίο κάνω τώρα. Με πήραν και αναπληρώτρια σε νησί και άστα... Άμα είχα και παιδί, τι θα γινόταν ήθελα να'ξερα!

Άντε, καλή χρονιά να έχουμε όλοι! :-)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 07:05:09 pm »
σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό αλλά πουθενά στις σελίδες του ΕΑΠ δεν μπορώ να δω πόσο στοιχίζει η κάθε θεματική ενότητα. γνωρίζει κάποιος που είναι τώρα μεταπτυχιακός φοιτητής να μου πει πόσο πληρώνει την κάθε θεματική ενότητα, τα βιβλία κ μόλις κληρωθεί με την εγγραφή αν χρειάζεται να πληρώσει κάτι? δλδ να δω αν με συμφέρει οικονομικά να το παρακολουθήσω γιατί τις θεματικές του ενότητες τις βρίσκω ενδιαφέρουσες.
αλλάί να μην χρειαστεί να  χρεωθώ κιόλας  ;D
 διαφορετικά διαβάζω κ περιμένω το ΑΠΘ κανά 2 χρόνια κ αν.. :(

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 07:15:27 pm »
πρεπει να ειναι 700 ευρο περιπου για καθε ενοτητα.δεν ειναι κ λιγα..

Αποσυνδεδεμένος elena.p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 07:21:22 pm »
Απ΄ότι μου είπε μια συνάδελφος που τελείωσε τώρα το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ ήταν 700 και τώρα είναι 800 ή 850 (δεν θυμάμει ακριβώς) για κάθε θεματική ενότητα. Νομίζω ότι μπορείς να δώσεις κάθε ενότητα 2 φορές και αν αποτύχεις την ξαναπληρώνεις.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 07:35:07 pm »
Παρακολουθώ το μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Δίδακτρα 850

Αποσυνδεδεμένος bourdouvitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 07:52:38 pm »
Τις Θεματικές Ενότητες τις προπληρώνεις
Επίσης πρέπει να γράψεις και μία μεταπτυχική διπλωματική εργασία που κοστίζει όσο μία Θεματική Ενότητα

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 08:02:00 pm »
σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό αλλά πουθενά στις σελίδες του ΕΑΠ δεν μπορώ να δω πόσο στοιχίζει η κάθε θεματική ενότητα. γνωρίζει κάποιος που είναι τώρα μεταπτυχιακός φοιτητής να μου πει πόσο πληρώνει την κάθε θεματική ενότητα, τα βιβλία κ μόλις κληρωθεί με την εγγραφή αν χρειάζεται να πληρώσει κάτι? δλδ να δω αν με συμφέρει οικονομικά να το παρακολουθήσω γιατί τις θεματικές του ενότητες τις βρίσκω ενδιαφέρουσες.
αλλάί να μην χρειαστεί να  χρεωθώ κιόλας  ;D
 διαφορετικά διαβάζω κ περιμένω το ΑΠΘ κανά 2 χρόνια κ αν.. :(
κανω μεταπτυχιακο στο ΕΑπ ειμαι στην δευτερη ενοτητα κοστιζει οντως 850 ευρω και μας δινουν και φωτοτυπιμενο υλικο που κοστιζει περιπου 20 -25 ευρω Αλλα πρεπει να βρεςι και αλλα βιβλία που θα σου χρειαστουν. εγω τα ζητω απο την βιβλιοηθηκη του ΕΑΠ μου τα στελνουν (10 ευρω να πανε και 10 να ερθουν) και τα βγαζω φωτοτυπια
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος user

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 08:23:46 pm »
Ποιό μεταπτυχιακό παρακολουθείς ?
Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο < Σπουδές στην Εκπαίδευση > , γνωρίζεις κάτι γιαυτό ?

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 01, 2008, 08:27:01 pm »
http://class.eap.gr/QuickPlace/info/Main.nsf/h_Toc/8EF966FB20929D25C22571F0002EAC88/?OpenDocument

πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες όλων των προγραμμάτων

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144