0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπερα.εκανα και γω τα χαρτια μου στο εαπ για το μεταπτυχιακό εκπαιδευση ενηλικων και μου λεει ότι είμαι κατηγορία α, ταδε σειράαυτό σημαίνει ότι με πήραν?
έχει κανεις πληροφορίες για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό (βαθμό δυσκολίας, χρόνος περίπου, που γινονται τα μαθηματα κτλ)? κανω και διδακτορικό παράλληλα στο ειδικής αγωγής του
καλησπερα!και εμενα κατηγορια Α με εχουν αλλα για το μεταπτυχιακο της αγγλικης.ποιος μπορει να δωσει πληροφοριες?μηπως εχει ξανασυζητηθει το θεμα καπου για να το βρω?
Παιδιά...κι εμένα κατηγορία Α με έχουν στο "Σπουδές στην Εκπαίδευση"....άρα κληρώθηκα....! Το κουφό είναι πως έχω δρομολογήσει κι άλλο μεταπτυχιακό ενός έτους με πληρωμή...Στο ΕΑΠ την έκανα καλού κακού την αίτηση...και σκεφτείτε πως είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση...οπότε δεν μου πάει η καρδιά να γυρίσω την πλάτη μου στην τύχη..θεωρώ πως θα είναι κακό σημάδι (αν και δεν είμαι καθόλου προληπτική) να αρνηθώ τέτοια τύχη!! Μάλλον θα τα ξεκινήσω και τα δύο και μόλις τελειώσω μια ενότητα στο ανοιχτό θα δηλώσω παύση μέχρι να τελειώσω το άλλο!! Έτσι το σκέφτομαι... ΥΓ:Στον ΑΣΕΠ παίρνεις 2 μόρια για κάθε μεταπτυχιακό ή μόνο 2 ακόμη κι αν έχεις 2 μεταπτυχιακά...; Αν και δεν ήταν αυτό το κίνητρο μου...σιγά μη με σώσουν τα 2 μόρια,αλλά δεν είναι κακό να ξέρω και τι γίνεται... Domenica...θα χρειαστώ συμβουλές...
Kι εγώ κατ.Α στο μεταπτυχιακό Αγγλικής!