0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή δεν θα υπάρχει πρόβλημα που εγώ δεν έγραψα καθόλου στοιχεία επάνω? Τι να πω εγώ έκανα τα χαρτιά μου πρώτη φορά και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ... στην πρωτοβάθμια που πήγα γινόταν χαμός και κανείς δεν με βοήθησε, όλα τα έκανα μόνη
Δεν μου αρέσει ο τρόπος σου. Και άλλη φορά στο είπα να αλλάξεις την υπογραφή σου. Προσβάλλεις τοhttp://clubs.pathfinder.gr/MATHEMATICA/Μπορείς να λες ότι θέλεις όχι όμως με αυτή την υπογραφή.
Όποιος ενήλιξ, πτυχιούχος ανωτάτης ή ανωτέρας σχολής, δεν μπορεί να συγκεντρώσει/ συμπληρώσει ορθά τα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται αναλυτικότατα στην προκήρυξη, ΔΕΝ έχει θέση στο σχολείο ως καθηγητής.Ως μαθητής ίσως...
Παράθεση από: Dotore στις Νοεμβρίου 07, 2008, 04:52:24 pmΌποιος ενήλιξ, πτυχιούχος ανωτάτης ή ανωτέρας σχολής, δεν μπορεί να συγκεντρώσει/ συμπληρώσει ορθά τα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται αναλυτικότατα στην προκήρυξη, ΔΕΝ έχει θέση στο σχολείο ως καθηγητής.Ως μαθητής ίσως... Περιμενε περιμενε.....γιατι τα πραγματα ναι μεν δεν ειναι τοσο τραγικα στο να συγκεντρωσεις δικαιολογητικα και να στειλεις αιτηση αλλα οταν το κανεις για πρωτη φορα εχεις ενα αγχος παραπνω ....ποσο μαλλον οταν απο καθε 1βαθμια, απο τον ασεπ και απο το υπεπθ σου λενε τελειως διαφορετικα πραγματα!!! εκτος του οτι για το παραβολο δεν ειδα πουθενα μεσα να εχει οδηγιες πως να το συμπληρωσεις (εκτος και μου διεφυγαν)...κι εμενα στην 1βαθμια μου ειπαν τι να γραψω. Και δεν θεωρουνται ολα τοσο αυτονοητα..γιατι στη "αναλυτικοτατη" προκυρηξη οπως λες το δικο μου τμημα δεν υπηρχε καν μεσα!!!! Και οταν τηλεφωνησαμε σε μεγαλους φορεις (ονοματα δεν λεμε!) δεν ηξεραν τι να μας πουν, καποιοι μαλιστα δεν ηξεραν καν οτι υπαρχει τετοιο τμημα!!! Αυτα στα λεω με ολη την καλη μου διαθεση απλα για να μην κρινεις και να μη βγαζεις συμπερασματα τοσο ευκολα..
Παράθεση από: Dotore στις Νοεμβρίου 07, 2008, 04:52:24 pmΌποιος ενήλιξ, πτυχιούχος ανωτάτης ή ανωτέρας σχολής, δεν μπορεί να συγκεντρώσει/ συμπληρώσει ορθά τα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται αναλυτικότατα στην προκήρυξη, ΔΕΝ έχει θέση στο σχολείο ως καθηγητής.Ως μαθητής ίσως... Όποιος καθηγητής δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να ποστάρει τόσο επιθετικά σε ένα forum, αγνοώντας πλήρως τις αγωνίες των άλλων, μήπως δεν έχει θέση σε σχολείο? Ως γνωστόν είναι πολύ απλό να κλήσεις το tab ή το παράθυρο αν δεν σου αρέσει κάτι σε κάποιο thread και να το προσπεράσεις. Δεν χρειάζεται να σχολιάζεις τα πάντα.