0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ωρομίσθιος και αναπληρωτής πρέπει να δώσεις για σέπ και να είσαι στους επιτυχόντες. Αν έχεις καλή σειρά σε καλούν.Σε ποιον κλάδο ανήκεις;
Αναπληρωτές και ωρομίσθιοι καλούνται από τους αντίστοιχους πίνακες που καταρτίζονται μετά τη λήξη των αιτήσεων κάθε χρονιά. Το να έχεις δώσει ΑΣΕΠ δεν παίζει κανένα ρόλο, παρά μόνο στον υπολογισμό των συνολικών μορίων για την κατάταξή σου στον πίνακα, όπως επίσης παίζει ρόλο η όποια προϋπηρεσία υπάρχει, η παιδαγωγική κατάρτιση, η ειδική κατηγορία, ο βαθμός πτυχίου. Αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου, δεν είσαι μέσα στους πίνακες, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν.
irene μαλλον εχεις μεγαλο μεσο!!!!!!ωρομισθιους παιρνουν απο τον πινακα του ασεπ
irene αν ειχα μεσο θα εκανα ωρες ενω τωρα δεν κανω. ετσι κ αλλιως στο ειπα χαριτολογωντας. το αν δεν επιασες το υφος του μηνυματος,δε φταις εσυ αλλα ο γραπτος λογος μεσα απο τον οποιον δεν φαινονται τα παραγλωσσικα ή εξωγλωσσικα στοιχεια ωστε να κατανοησει ο αλλος τον τροπο που το λες. δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα σου εκανα κριτικη. το αν εχεις μεσο ή οχι δε με ενδιαφερει καθολου. αυτο που ξερω εγω κ ισχυει στην πολη μου γιατι απο πολη σε πολη μπορει να διαφερει ειναι το εξης:οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου για ωρομισθιους κ αναπληρωτες (δεν ειχα δωσει ασεπ) ο ιδιος ο υπαλληλος της ββαθμιας μου ειπε οτι αδικα τα κανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να με παρουν αφου παιρνουν μονο απο τον πινακα του ασεπ. αν εχω μεσο ισως να με παρουν πδσ. αυτη ηταν η απαντηση του ιδιου του υπαλληλου. κ μαθαινω φετος οτι αν εχεις γερο μεσο σε παιρνουν κ ωρομισθιο χωρις να εχεις δωσει ασεπ. αυτα ακουσα αυτα λεω. οπως κ να εχει το πραγμα ειτε μπηκες με μεσο ειτε οχι δε με αφορα κ δε στο ειπα με κριτικο τονο. αν εσυ παρεξηγησες σου ζητω συγγνωμη