*

Αποστολέας Θέμα: ερώτηση  (Αναγνώστηκε 3153 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Marfa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ερώτηση
« στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 12:30:37 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται κανείς ωρομίσθιος καθηγητής? Χρειάζεται κανείς να δώσει ασέπ ή απλώς καταθέτει τα χαρτιά του? Για τους αναπληρωτές ισχύει το ίδιο καθεστώς? τέλος ενισχυτική υπάρχει για όλα τα μαθήματα ή μόνο τα βασικά? ευχαριστώ πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ερώτηση
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:37:52 »

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 03:05:32 pm »
Για ωρομίσθιος και αναπληρωτής πρέπει να δώσεις για σέπ και να είσαι στους επιτυχόντες. Αν έχεις καλή σειρά σε καλούν.
Σε ποιον κλάδο ανήκεις;

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 03:51:58 pm »
Για ωρομίσθιος και αναπληρωτής πρέπει να δώσεις για σέπ και να είσαι στους επιτυχόντες. Αν έχεις καλή σειρά σε καλούν.
Σε ποιον κλάδο ανήκεις;

Νομιζω αυτο πρεπει να ισχυει μονο για αναπληρωτες. Εγω τελειωσα περυσι, δουλευω φετος ωρομισθια και δεν εχω δωσει ΑΣΕΠ ακομα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 04:26:45 pm »
irene μαλλον εχεις μεγαλο μεσο!!!!!!
ωρομισθιους παιρνουν απο τον πινακα του ασεπ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:37:52 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 04:57:17 pm »
Στην ΠΔΣ δεν παίρνουν από πίνακες, παίρνουν απ'όπου νά'ναι

Αποσυνδεδεμένος sv4eaa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 05:27:00 pm »
Αναπληρωτές και ωρομίσθιοι καλούνται από τους αντίστοιχους πίνακες που καταρτίζονται μετά τη λήξη των αιτήσεων κάθε χρονιά. Το να έχεις δώσει ΑΣΕΠ δεν παίζει κανένα ρόλο, παρά μόνο στον υπολογισμό των συνολικών μορίων για την κατάταξή σου στον πίνακα, όπως επίσης παίζει ρόλο η όποια προϋπηρεσία υπάρχει, η παιδαγωγική κατάρτιση, η ειδική κατηγορία, ο βαθμός πτυχίου. Αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου, δεν είσαι μέσα στους πίνακες, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 06:21:08 pm »
Αναπληρωτές και ωρομίσθιοι καλούνται από τους αντίστοιχους πίνακες που καταρτίζονται μετά τη λήξη των αιτήσεων κάθε χρονιά. Το να έχεις δώσει ΑΣΕΠ δεν παίζει κανένα ρόλο, παρά μόνο στον υπολογισμό των συνολικών μορίων για την κατάταξή σου στον πίνακα, όπως επίσης παίζει ρόλο η όποια προϋπηρεσία υπάρχει, η παιδαγωγική κατάρτιση, η ειδική κατηγορία, ο βαθμός πτυχίου. Αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου, δεν είσαι μέσα στους πίνακες, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν.
Επαναλαμβάνω, Στην ΠΔΣ δεν παίρνουν ωρομίσθους από πίνακες του ΑΣΕΠ (ή άλλους πίνακες), παίρνουν απ'όπου νά'ναι

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 06:26:40 pm »
δε μιλαμε για πδσ ομως. μιλαμε για ωρομισθιους

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 07:52:39 pm »
maryvas ωρομισθιους ΔΕΝ παιρνουν απο τον πινακα του ασεπ[δεν υπαρχει καν]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιρνουν απο τους αντιστοιχους πινακες ανα περιφερεια που εχουν δημιουργηθει!κ για πδς[κ αυτοι ωρομισθιοι ειναι] παιρνουν οποιον θελουν!

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 06, 2008, 08:40:26 pm »
maryvas  στους πίνακες αναπληρωτών ωρομισθίων  κατατάσσονται, οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί κατά σειρά που εξαρτάται από:

α)προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, ένα μόριο  για κάθε μήνα της προϋπηρεσίας τους,
β) σε όσους έλαβαν τη βαθμολογική βάση κατά τον τελευταίο προ της συντάξεως του ως άνω πίνακα διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., ένα μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα πάνω από τη βαθμολογική βάση,
γ) σε όσους έλαβαν τη βαθμολογική βάση κατά τον αντίστοιχο προτελευταίο διαγωνισμό, μισό μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα πάνω από τη βαθμολογική βάση. ΄

Στην ηλεκτρονικη διεύθυνση e-aitisi-sch.gr βρίσκονται αναρτημένοι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων, ομαδοποιημένοι

Ωρομίσθιους παίρνουν απο τους παρακάτω πίνακες

http://e-aitisi.sch.gr/oromisthioi_2008/index.html

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για την ΠΔΣ

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 07:53:54 am »
irene μαλλον εχεις μεγαλο μεσο!!!!!!
ωρομισθιους παιρνουν απο τον πινακα του ασεπ

Δεν ξερω αν κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια, αλλα θ'αρκεστω μονο στο να γελασω!! ]
Απ'τη δευτεροβαθμια ουτε καν περναω, γιατι ολοι ειναι λιγο εχθρικοι μαζι μου (εχουν αλλους που τους προτιμουν).
Οσο για την πρωτοβαθμια οπου και δουλευω, δε φταιω εγω που αρνηθηκαν ολοι οι υπολοιποι γιατι προτιμησαν τα ιδιαιτερα τους!!

Ελπιζω οτι και οι υπολοιποι σε καλυψαν με τις απαντησεις τους.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 11:16:33 am »
irene αν ειχα μεσο θα εκανα ωρες ενω τωρα δεν κανω. ετσι κ αλλιως στο ειπα χαριτολογωντας. το αν δεν επιασες το υφος του μηνυματος,δε φταις εσυ αλλα ο γραπτος λογος μεσα απο τον οποιον δεν φαινονται τα παραγλωσσικα ή εξωγλωσσικα στοιχεια ωστε να κατανοησει ο αλλος τον τροπο που το λες. δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα σου εκανα κριτικη. το αν εχεις μεσο ή οχι δε με ενδιαφερει καθολου. αυτο που ξερω εγω κ ισχυει στην πολη μου γιατι απο πολη σε πολη μπορει να διαφερει ειναι το εξης:
οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου για ωρομισθιους κ αναπληρωτες (δεν ειχα δωσει ασεπ) ο ιδιος ο υπαλληλος της ββαθμιας μου ειπε οτι αδικα τα κανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να με παρουν αφου παιρνουν μονο απο τον πινακα του ασεπ. αν εχω μεσο ισως να με παρουν πδσ. αυτη ηταν η απαντηση του ιδιου του υπαλληλου. κ μαθαινω φετος οτι αν εχεις γερο μεσο σε παιρνουν κ ωρομισθιο χωρις να εχεις δωσει ασεπ. αυτα ακουσα αυτα λεω. οπως κ να εχει το πραγμα ειτε μπηκες με μεσο ειτε οχι δε με αφορα κ δε στο ειπα με κριτικο τονο. αν εσυ παρεξηγησες σου ζητω συγγνωμη

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 06:01:26 pm »
Ότι χρειάζεται μέσο για ωριμισθιος το χω ακουσει κι εγώ(δεν ισχύει βέβαια για όλους, διότι ξέρω και παιδιά που τους πήραν χωρίσ κανένα μέσο).Το ότι παίρνουν από τον πίνακα του ασέπ πρώτη φορά το ακούω
Πότε θα δούμε μια κόκκινη μέρα;

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 09:31:20 pm »
irene αν ειχα μεσο θα εκανα ωρες ενω τωρα δεν κανω. ετσι κ αλλιως στο ειπα χαριτολογωντας. το αν δεν επιασες το υφος του μηνυματος,δε φταις εσυ αλλα ο γραπτος λογος μεσα απο τον οποιον δεν φαινονται τα παραγλωσσικα ή εξωγλωσσικα στοιχεια ωστε να κατανοησει ο αλλος τον τροπο που το λες. δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα σου εκανα κριτικη. το αν εχεις μεσο ή οχι δε με ενδιαφερει καθολου. αυτο που ξερω εγω κ ισχυει στην πολη μου γιατι απο πολη σε πολη μπορει να διαφερει ειναι το εξης:
οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου για ωρομισθιους κ αναπληρωτες (δεν ειχα δωσει ασεπ) ο ιδιος ο υπαλληλος της ββαθμιας μου ειπε οτι αδικα τα κανω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να με παρουν αφου παιρνουν μονο απο τον πινακα του ασεπ. αν εχω μεσο ισως να με παρουν πδσ. αυτη ηταν η απαντηση του ιδιου του υπαλληλου. κ μαθαινω φετος οτι αν εχεις γερο μεσο σε παιρνουν κ ωρομισθιο χωρις να εχεις δωσει ασεπ. αυτα ακουσα αυτα λεω. οπως κ να εχει το πραγμα ειτε μπηκες με μεσο ειτε οχι δε με αφορα κ δε στο ειπα με κριτικο τονο. αν εσυ παρεξηγησες σου ζητω συγγνωμη

Οκ, ας το αφησουμε. Συγνωμη κι εγω που σε παρεξηγησα!

Παντως εγω το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχουν κριτηρια, ειναι οτι κατσει..
Συγκεκριμενα εκει που με ξερουν και περναγα συνεχεια και τους ρωταγα κλπ, μου ειχαν πει οτι δεν παιζει να δουλεψω.
Στην Αβαθμια που ουτε που το περιμενα, πηραν τηλ ξαφνικα και με καλεσαν.
Επισης, φιλη μου στην Αθηνα που τελειωσε περυσι, δουλευει φετος 12ωρο πρωινο, και ξερω καλα πως ουτε μεσα εχει ουτε ακρες.
Δεν ξερω βρε παιδια, ισως η καθε διευθυνση (αφου ειναι τοπικο το θεμα) ακολουθει οτι κριτηρια θελει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)