0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω εχω να ρωτησω κατι αλλο.Γνωριζει καποιος σε τι διαφερουν το ΕΚΕΠΙΣ απο το Ενιαιο Μητρωο Εκπαιδευτων Ενηλικων?Εχω μπει στα αντιστοιχα site αλλα δε βγαζω ακρη και δε βρισκω διαφορα.Και επισης μπορει καποιος να κανει αιτηση για ενταξη παραλληλα και στα 2 μητρωα ή υπαρχει περιορισμός?γιατι βλεπω οτι τα κριτηρια ειναι σχεδον τα ιδια και για τα δυοΜπορει κάποιος να βοηθήσει??
Το ΙΔΕΚΕ προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ, ΚΕΕ, ΙΕΚ)
το ΙΔΕΚΕ έκανε 100σταωρο πρόγραμμα εκπαιδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων πέρισυ το οποίο όμως δεν επανέλαβε φέτος και περίσυ για να κάνεις τα χαρτία σου έπρεπε να ανήκεις στις δομές του...
Το ΙΔΕΚΕ προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ, ΚΕΕ, ΙΕΚ)Το ΕΚΕΠΙΣ προσφέρει προγράμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ, ΚΕΚ-ΟΑΕΔ).
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 06:53:20 pmΕγω εχω να ρωτησω κατι αλλο.Γνωριζει καποιος σε τι διαφερουν το ΕΚΕΠΙΣ απο το Ενιαιο Μητρωο Εκπαιδευτων Ενηλικων?Εχω μπει στα αντιστοιχα site αλλα δε βγαζω ακρη και δε βρισκω διαφορα.Και επισης μπορει καποιος να κανει αιτηση για ενταξη παραλληλα και στα 2 μητρωα ή υπαρχει περιορισμός?γιατι βλεπω οτι τα κριτηρια ειναι σχεδον τα ιδια και για τα δυοΜπορει κάποιος να βοηθήσει??Kαμια ιδέα και για μένα???
Για οποιον εχει συμπληρωσει ηλεκτρονικα την αιτηση ξερει μηπως να μου πει στο πεδιο ειδικοτητες τι συμπληρωνουμε?οταν λεει ομαδα ειδικοτητων γραφουμε αυτο με το οποιο θελουμε να ασχοληθουμε ή αυτο που εχουμε τελειώσει?τη δευτερη ειδικοτητα τη συμπληρωνουν αυτοι που εχουν δευτερο πτυχιο ή και εγω σα μια ενναλακτικη επιλογη για το με τι θα με ενδιεφερε να ασχοληθω?την ιδια απορια εχω και για το τριτη ειδικοτητα.Και σχετικα με τα κουτακια "ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων" και "επιμορφωση για εκπαιδευση ευαισθητων κοινωνικα ομαδων"?Εκει αφορα μονο οσους εχουν ας πουμε μεταπτυχιακο σε κατι τετοιο?Για παραδειγμα εγω που κανω μεταπτυχιακο στη διαπολιτισμικη δε μπορω να τσεκαρω το δευτερο κουτακι διοτι δε το εχω παρει ακομη?Θελω να πω για να συμπληρωσεις αυτα τα κουτακια χρειαζεται να προσκομισεις κατι που να το αποδεικνυει?