0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αλλα δεν λεει απλα ειδικη αγωγη,αυτο ειναι που με μπερδευει.Λεει ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων.Εγω λοιπον που εχω πιστοποιητικο επιμορφωσης εκπαιδευτων ενηλικων και ειμαι φιλολογος τι τσεκαρω????Ας μου πει καποιος!!
μπορεις να κανεις post τη σελιδα που παω για να κανω εισοδο;αυτο δε μπορω να βρω!!!(ασχετος...)
Πάνω στις διορθώσεις ήθελα να εξακριβώσω κι εγώ κάτι. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του! Θέλω να συμπληρώσω νέες προϋπηρεσίες ηλεκτρονικά στην αίτησή μου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ξεκλειδωθούν οι αιτήσεις κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες, οπότε θα μπορέσω να προσθέσω τα νέα στοιχεία. Σε ό,τι αφορά όμως τα δικαιολογητικά, θα μπορέσω να τα στείλω αμέσως μόλις κάνω τις διορθώσεις? Ή πρέπει να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβριο για να στείλω τα συμπληρωματικά στοιχεία?
εγω που ειμαι ακομη πιο ασχετη μπορει καποιος να μου εξηγησει συνοπτικα για ποιον ακριβως λογο γινεται η διαδικασια?και που μπορω να βρω τα απαιτουμενα δικαιολογητικα?ευχαριστω!!!
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος...Το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) μου γράφει ότι πρέπει να το δηλώσω στις συνολικές ώρες επιμόρφωσης. Πόσες ώρες να δηλώσω; Παίρνω τηλ. και συνεχώς μιλάνε ή τα έχουν κατεβάσει!