0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.Επειδή το χαρτι που δίνει ο δικηγόρος μπορεί να σου ξαναχρειαστεί ,σε μια προκήρυξη π.χ, το βγάζεις φωτοτυπία και πας την φωτοτυπία στα ΚΕΠ για να την επικυρώσουν και στέλνεις την φωτοτυπία.Το χαρτι του δικηγόρου είναι οκ και φυσικά δεν χρειάζεται ΚΕΠ.Αν θέλεις το στέλνεις όπως είναι ,απλά εγώ το εβγαλά φωτοτυπία γιατί ήθελα να το κρατήσω.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό; Δεν αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του τύπου: "Το επισυναπτόμενο έγγραφο είναι ακριβές φωτοαντίγραφο του πρωτοτύπου το οποίο βρίσκεται στην κατοχή μου"; Αυτό μου έχουν πει.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό; Δεν αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του τύπου: "Το επισυναπτόμενο έγγραφο είναι ακριβές φωτοαντίγραφο του πρωτοτύπου το οποίο βρίσκεται στην κατοχή μου"; Αυτό μου έχουν πει. Και κάτι άλλο. Πώς ακριβώς αποδεικνύεται η προϋπηρεσία σε φροντιστήρια; Με βεβαίωση ενσήμων από το ΙΚΑ; Μα αυτή δεν αναφέρει ώρες.
Παιδια επειδη εγω τωρα βρισκομαι στη διαδικασια της τελικης συμπληρωσης της αιτησης και στην αποστολη των δικαιολογητικων θελω τα φωτα σας γιοα καποιες αποριες που εχω υποβαλλει και παλι στο παρελθον αλλα δε μου εγιναν και τοσο σαφεις.επισηςακομηεγω που δεν εχω καποια εργασιακη εμπειρια στο ημερομηνια πρωτης ασφαλισης τι βαζω?το αφηνο κενο ή και αυτο θα ειναι προβλημα για να υποβαλω την αιτηση?
το Ι
ΠαράθεσηΣτο "σπουδες και ειδικοτητα" με ποιο κριτηριο επιλεγω στις ειδικοτητες το ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων ή το με επιμορφωση για τις ευαισθητα κοινωνικα ομαδες?ο,τι θελω εγω να ασχοληθω ή κατι αλλο?Εξαρτάται τα πτυχία που έχεις, εαν έχεις εκπαίδευση στην ειδική αγωγή θα τσεκάρεις το κουτάκι του. απλό. Όλα πάνε αναλόγως τι πτυχία και πιστοποιήσεις έχεις.
Στο "σπουδες και ειδικοτητα" με ποιο κριτηριο επιλεγω στις ειδικοτητες το ειδικη αγωγη και εκπαιδευση ενηλικων ή το με επιμορφωση για τις ευαισθητα κοινωνικα ομαδες?ο,τι θελω εγω να ασχοληθω ή κατι αλλο?
στειλτα συμπληρωματικα.. μπορει να μπουν!
τί καλά! Δεν τα εβαλα και τωρα προφανως θα εχουν κλειδωσει οι αιτησεις !Δεν βαριεσαι! Καλα να ειμαστε!