0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.....τα μόρια της ενισχυτικής (και γενικότερα οι ώρες στη δευτεροβάθμια) διαιρούνται με το 87.5 και δεν ισχύει η μονάδα κατα μήνα.
Κατερίνα, όταν λές για τα μόρια του ολοήμερου ότι διαιρείς τις ώρες δια 100, είναι οι ονομαστικές ή οι πραγματικές ;(δηλ. αύριο δεν έχει ολοήμερο λόγω Πολυτεχνείου - άρα να υποθέσω ότι οι ώρες που θα έκανα δε μετράνε, αν και δεν είναι δική μου υπευθυνότητα;) Με τη λογική αυτή δε θα μπορώ να υπολογίσω τις φετινές μου ώρες (και μόρια) από τώρα αλλά θα πρέπει να περιμένω το τέλος του χρόνου να δω τι μαζεύω... Αλλιώς λέω (και πες μου αν πέφτω μέσα), από μέσα Νοεμβρίου μέχρι μέσα Ιουνίου 7 μήνες, μείον Χριστούγεννα και Πάσχα 6 μήνες, επί 50 ώρες την εβδομάδα = 300, διά 100 = 3 μόρια Η κάνω λάθος;
Παράθεση από: pe20katerina στις Νοεμβρίου 14, 2006, 09:47:20 pm.....τα μόρια της ενισχυτικής (και γενικότερα οι ώρες στη δευτεροβάθμια) διαιρούνται με το 87.5 και δεν ισχύει η μονάδα κατα μήνα.Λάθος. Ουδείς μπορεί να έχει περισσότερο από 1 μόριο το μήνα.Τα είχαμε γράψει και πριν από κανά εξάμηνο...
Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα μόρια των ολοήμερων σχολείων στα οποία δουλεύω σαν ωρομίσθια; Ευχαριστώ