0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας φέρνω νέα...Μόλις τηλ στην Ε.Α., αλλά δε γωρίζουν ακόμη. Ακούστε όμως κάτι καινούριο: τηλεφώνησα και στη δευτεροβάθμια της περιφέρειας, που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, τους έκανα την ίδια ερώτηση, μου είπαν πως έχουν κάποια κενάκια ακόμη-και μετά τη β΄φάση δηλαδή- και ΠΡΟΣΟΧΗ στην απάντηση, που μου έδωσαν...εμείς δώσαμε τα κενά στο Υπουργείο, αλλά δε μας έδωσαν πιστώσεις φέτος και ούτε θα μας δώσουν, δηλ δεν έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε μόνοι μας ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές. Πλέον είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου... Και για να είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που άκουσα, την ξαναρώτησα: Δηλαδή, δε θα καλέσετε εσείς τηλεφωνικώς τους ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές; Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Το Υπουργείο θα σας καλέσει, αν και εφόσον... Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση!!!!
Παράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 25, 2010, 01:38:48 pmΣας φέρνω νέα...Μόλις τηλ στην Ε.Α., αλλά δε γωρίζουν ακόμη. Ακούστε όμως κάτι καινούριο: τηλεφώνησα και στη δευτεροβάθμια της περιφέρειας, που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, τους έκανα την ίδια ερώτηση, μου είπαν πως έχουν κάποια κενάκια ακόμη-και μετά τη β΄φάση δηλαδή- και ΠΡΟΣΟΧΗ στην απάντηση, που μου έδωσαν...εμείς δώσαμε τα κενά στο Υπουργείο, αλλά δε μας έδωσαν πιστώσεις φέτος και ούτε θα μας δώσουν, δηλ δεν έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε μόνοι μας ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές. Πλέον είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου... Και για να είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που άκουσα, την ξαναρώτησα: Δηλαδή, δε θα καλέσετε εσείς τηλεφωνικώς τους ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές; Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Το Υπουργείο θα σας καλέσει, αν και εφόσον... Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση!!!!Και στον νομό που είμαι εγώ μείναν κενά...και όχι κενάκια...κενά! Αλλά προφανώς δεν δώσαν πιστώσεις για ωρομισθίους γιατί δεν θέλουν ωρομισθίους φέτος...ίσως καλέσουν ΑΜΩ που τους καλεί απευθείας το Υπουργείο και γι αυτό σου έδωσαν αυτήν την απάντηση....τι να πω...;
για ποιο νομο λες;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 25, 2010, 04:11:21 pmΠαράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 25, 2010, 01:38:48 pmΣας φέρνω νέα...Μόλις τηλ στην Ε.Α., αλλά δε γωρίζουν ακόμη. Ακούστε όμως κάτι καινούριο: τηλεφώνησα και στη δευτεροβάθμια της περιφέρειας, που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, τους έκανα την ίδια ερώτηση, μου είπαν πως έχουν κάποια κενάκια ακόμη-και μετά τη β΄φάση δηλαδή- και ΠΡΟΣΟΧΗ στην απάντηση, που μου έδωσαν...εμείς δώσαμε τα κενά στο Υπουργείο, αλλά δε μας έδωσαν πιστώσεις φέτος και ούτε θα μας δώσουν, δηλ δεν έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε μόνοι μας ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές. Πλέον είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου... Και για να είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που άκουσα, την ξαναρώτησα: Δηλαδή, δε θα καλέσετε εσείς τηλεφωνικώς τους ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές; Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Το Υπουργείο θα σας καλέσει, αν και εφόσον... Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση!!!!ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ θα μετρήσει η προϋπηρεσία και φέτος!(έχει ανακοινωθεί επίσημα)Και στον νομό που είμαι εγώ μείναν κενά...και όχι κενάκια...κενά! Αλλά προφανώς δεν δώσαν πιστώσεις για ωρομισθίους γιατί δεν θέλουν ωρομισθίους φέτος...ίσως καλέσουν ΑΜΩ που τους καλεί απευθείας το Υπουργείο και γι αυτό σου έδωσαν αυτήν την απάντηση....τι να πω...; Η προϋπηρεσία ωρομισθίων, εάν τυχόν καλέσουν φέτος από δευτεροβάθμια, θα προσμετρηθεί; Κ γενικά οι φετινές προϋπηρεσίες θα μπουν στους πίνακες; ή θα προσμετρηθούν μετά την επιτυχία στον ασεπ που θα γίνει το 2011;Στους επόμενους πίνακες θα είναι η σειρά μας όπως η φετινή;
Παράθεση από: delan στις Οκτωβρίου 25, 2010, 01:38:48 pmΣας φέρνω νέα...Μόλις τηλ στην Ε.Α., αλλά δε γωρίζουν ακόμη. Ακούστε όμως κάτι καινούριο: τηλεφώνησα και στη δευτεροβάθμια της περιφέρειας, που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, τους έκανα την ίδια ερώτηση, μου είπαν πως έχουν κάποια κενάκια ακόμη-και μετά τη β΄φάση δηλαδή- και ΠΡΟΣΟΧΗ στην απάντηση, που μου έδωσαν...εμείς δώσαμε τα κενά στο Υπουργείο, αλλά δε μας έδωσαν πιστώσεις φέτος και ούτε θα μας δώσουν, δηλ δεν έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε μόνοι μας ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές. Πλέον είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου... Και για να είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που άκουσα, την ξαναρώτησα: Δηλαδή, δε θα καλέσετε εσείς τηλεφωνικώς τους ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές; Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Το Υπουργείο θα σας καλέσει, αν και εφόσον... Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση!!!!ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ θα μετρήσει η προϋπηρεσία και φέτος!(έχει ανακοινωθεί επίσημα)Και στον νομό που είμαι εγώ μείναν κενά...και όχι κενάκια...κενά! Αλλά προφανώς δεν δώσαν πιστώσεις για ωρομισθίους γιατί δεν θέλουν ωρομισθίους φέτος...ίσως καλέσουν ΑΜΩ που τους καλεί απευθείας το Υπουργείο και γι αυτό σου έδωσαν αυτήν την απάντηση....τι να πω...;
Σας φέρνω νέα...Μόλις τηλ στην Ε.Α., αλλά δε γωρίζουν ακόμη. Ακούστε όμως κάτι καινούριο: τηλεφώνησα και στη δευτεροβάθμια της περιφέρειας, που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, τους έκανα την ίδια ερώτηση, μου είπαν πως έχουν κάποια κενάκια ακόμη-και μετά τη β΄φάση δηλαδή- και ΠΡΟΣΟΧΗ στην απάντηση, που μου έδωσαν...εμείς δώσαμε τα κενά στο Υπουργείο, αλλά δε μας έδωσαν πιστώσεις φέτος και ούτε θα μας δώσουν, δηλ δεν έχουμε δικαίωμα να καλέσουμε μόνοι μας ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές. Πλέον είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου... Και για να είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που άκουσα, την ξαναρώτησα: Δηλαδή, δε θα καλέσετε εσείς τηλεφωνικώς τους ωρομίσθιους, όπως άλλες χρονιές; Η απάντηση ήταν κατηγορηματική: Το Υπουργείο θα σας καλέσει, αν και εφόσον... Γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφόρηση!!!!ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ θα μετρήσει η προϋπηρεσία και φέτος!(έχει ανακοινωθεί επίσημα)