Σύνολο ψηφοφόρων: 53
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέα Ελληνικά! Αν και δεν αποκλείω και τα άλλα δύο σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Πάντως με βάση την εμπειρία του προηγούμενου διαγωνισμού, που επέλεξα αρχαία έχοντας διαβάσει ένα μήνα διδακτική αρχαίων και πήρα 74, ενώ γνωστοί μου που δεν άνοιξαν βιβλίο και διάλεξαν νέα πήραν 80άρια, σίγουρα προτιμώ τη διδακτική νέων!!!
Εμένα δική μου γνωστή που διδάσκει χρόνια σε σχολείο (είναι σε ΣΜΕΑ υπαγόμενο όμως στο υπουργείο Υγείας Πρόνοιας και δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία της) κι έγραψε νέα στον προηγούμενο ΑΣΕΠ έγραψε 35! τρελάθηκε η κοπέλα! Τι μπορεί να σημαίνει αυτός βαθμός; Ότι ήταν εκτός θέματος; Το συγκεκριμένο ποίημα του ΚΑβάφη το δίδασκε κάθε χρόνο στην τάξη τα τελευταία 3 χρόνια! Είναι δυνατόν να έγραφε άσχετα πράγματα; Ούτε έστω ένα 50; Τι να πεις...
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 21, 2008, 12:20:23 amΝέα Ελληνικά! Αν και δεν αποκλείω και τα άλλα δύο σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Πάντως με βάση την εμπειρία του προηγούμενου διαγωνισμού, που επέλεξα αρχαία έχοντας διαβάσει ένα μήνα διδακτική αρχαίων και πήρα 74, ενώ γνωστοί μου που δεν άνοιξαν βιβλίο και διάλεξαν νέα πήραν 80άρια, σίγουρα προτιμώ τη διδακτική νέων!!!Και γω πήρα 74 αρχαία διαβάζοντας μόνο για το γνωστικό. Τι εννοείς διάβαζες ένα μήνα διδακτική αρχαίων;
ελα ποιος με φωναξε; εγω το διδασκω χρονια και εγραψα 50 just. πηρα και το γραπτο και καμια διορθωση πουθενα, ανεπαφο.