Σύνολο ψηφοφόρων: 53
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι η βαθμολόγηση στα αρχαία είναι αυστηρότερη. Τα θέματα μπορεί να φαίνονται πιο απλά διατυπωμένα, σε τελική ανάλυση όμως η βαθμολόγηση είναι πολύ πιο αυστηρή από νέα και ιστορία και παλιοι συνάδελφοι εδώ στο φόρουμ το είχαν δείξει και στατιστικά. Όποιος διαλέγει διδ αρχ αδικείται. Εγώ σκέφτομαι νέα και έχω αρχίσει πολύ σοβαρά για ιστορία, αλλά θα το επιχειρήσω μόνο αν ο διαγωνισμός γίνει το 2009.
Μήπως, τελικά, το μυστικό είναι να μη διαβάσεις ειδική διδακτική; Εγώ θα δώσω ειδική διδακτική ιστορίας, παρεπιπτόντως. Ειδική διδακτική ιστορίας διορθώνουν καθηγητές παιδαγωγικών ή αυτοί που διδάσκουν γνωστικό;
Λίγες εβδομάδες πριν το διαγωνισμό έχετε αποφασίσει ποια ειδική διδακτική θα δώσετε;Έτσι για να δούμε προς τα πού κινούμαστε οι περισσότεροι.
Παράθεση από: louiza στις Νοεμβρίου 21, 2008, 02:37:14 pmΜήπως, τελικά, το μυστικό είναι να μη διαβάσεις ειδική διδακτική; Εγώ θα δώσω ειδική διδακτική ιστορίας, παρεπιπτόντως. Ειδική διδακτική ιστορίας διορθώνουν καθηγητές παιδαγωγικών ή αυτοί που διδάσκουν γνωστικό;ερχεσαι στα λογια μου λουιζα, αλλα εγω το πιστευω οτι δεν πρεπει να διαβαζει κανεις διδακτικη και οτι δεν εκτιμουν τα επιστημονικα που δεν εχουν να κανουν με την ταξη. εγω 2 φορες εχω γραψει καλα διδακτικη χωρις να εχω γραψει καθολου ορολογια ( τι μεθοδο θα ακολουθησω κ.λ.π)