0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ. το sos που ανέφερες παραπάνω πού το στηρίζατε; σε διάταξη ή στη διατύπωση "της προτίμησης" συνεκδοχικά; (διότι, για να το γράψω, στους αιτούντες βελτίωση δεν δίνουν μεγάλα πυσδε δικαίωμα αίτησης στα εναπομείναντα της β' φάσης, αν κατάλαβα . εσεις δίνατε, αν είχε κάνει αίτηση και δεν έπιανε σχολείο; )
Νομίζω ότι κολλάμε σε τυπολατρικού τύπου διαπιστώσεις. Για να ξεμπλοκάρω τη συζήτηση, εγώ έθεσα το θέμα με βάση την κοινή λογική, καθώς και το πνεύμα του νόμου.
κοιτα το εχω δει με τα ματια μου στο δικο μας πυσδε πδ 50 στο αρθ 15 παραγρ 11
πάλι δεν έγινε κατανοητό ότι δεν αμφισβητώ ότι ΕΓΙΝΕ στο πυσδε σου ! ήμουν εντελώς σίγουρος και γι΄αυτό έριξα την ερώτηση (όχι για να μάθω προφανώς, για τη συζήτηση) ... ακριβώς ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ αναφέρεται και ρητά σε ΜΕΓΑΛΑ πυσδε , στην αττική τουλάχιστον δύο το αναφέρουν ρητά ότι δεν δέχονται αιτήσεις βελτιώσεων στα επαναπομείναντα αυτο που λεω και δεν ξερω αν καταλαβα σωστα αυτα που λες, ειναι οτι 1) στην
ξέρετε πότε γίνονται οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης;
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω οργανική να κάνω βελτίωση θέσεως δηλαδή και το κάνω πρώτη φορά και δεν ξέρω όντως όταν βγουν οι μεταθέσεις πρέπει στο teacher minedu να βάλω τον ίδιο νομό χωρίς να δηλώσω σχολεία και το καλοκαίρι (το καλοκαίρι δεν βγαίνουν αυτά;) να δηλώσω σχολεία εκ νέου; Επειδή με ενδιαφέρει και για απόσπαση μπορώ αν πάρω την απόσπαση να κάνω ανάκληση της βελτίωσης θέσης;
" και θα στειλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικα στη δδε"εφοσον εχουν ολα τα χαρτια μας στη διδε , ποια είναι τα άλλα δικαιολογητκα; οικογενειακης καταστασης κλπ;;σας ευχαριστω που μου απαντησατε ήδη g.t.
Καλησπέρα σας. Μία διευκρίνιση. Όταν οι φετινοί νεοδιοριστοι (2023)κληθούν να επιλέξουν οργανικό κενό, υπάρχει περίπτωση να προηγούνται οι περσινοι νεοδιοριστοι (2022) που φέτος πήραν οργανική, σε περίπτωση που θέλουν να αλλάξουν περιοχή; Η προηγούνται οι φετινοί νεοδιοριστοι που φέτος καλύπτουν λειτουργικά κενά; Μπορεί ο περσινός νεοδιοριστος να ζητήσει και να πάρει μετάθεση ή να κάνει έστω βελτίωση θέσης σε οργανικό κενό που θέλει κι ο φετινός νεοδιοριστος,πριν από αυτόν? Ποιος έχει προτεραιότητα στην διαδικασία των τοποθετησεων; Υπάρχει περίπτωση να γίνει απόκρυψη του εν λόγω κενού ώστε να εξυπηρετηθεί ο "παλαιότερος";Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη διευκρίνιση!