0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ. το sos που ανέφερες παραπάνω πού το στηρίζατε; σε διάταξη ή στη διατύπωση "της προτίμησης" συνεκδοχικά; (διότι, για να το γράψω, στους αιτούντες βελτίωση δεν δίνουν μεγάλα πυσδε δικαίωμα αίτησης στα εναπομείναντα της β' φάσης, αν κατάλαβα . εσεις δίνατε, αν είχε κάνει αίτηση και δεν έπιανε σχολείο; )
Νομίζω ότι κολλάμε σε τυπολατρικού τύπου διαπιστώσεις. Για να ξεμπλοκάρω τη συζήτηση, εγώ έθεσα το θέμα με βάση την κοινή λογική, καθώς και το πνεύμα του νόμου.
κοιτα το εχω δει με τα ματια μου στο δικο μας πυσδε πδ 50 στο αρθ 15 παραγρ 11
πάλι δεν έγινε κατανοητό ότι δεν αμφισβητώ ότι ΕΓΙΝΕ στο πυσδε σου ! ήμουν εντελώς σίγουρος και γι΄αυτό έριξα την ερώτηση (όχι για να μάθω προφανώς, για τη συζήτηση) ... ακριβώς ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ αναφέρεται και ρητά σε ΜΕΓΑΛΑ πυσδε , στην αττική τουλάχιστον δύο το αναφέρουν ρητά ότι δεν δέχονται αιτήσεις βελτιώσεων στα επαναπομείναντα αυτο που λεω και δεν ξερω αν καταλαβα σωστα αυτα που λες, ειναι οτι 1) στην Β φαση δηλ αυτη την εποχη δικαιουνται να κανουν δηλωση σχολειων για βελτιωση οσοι ειχαν καταθεσει αιτηση μεταθεσης τον οκτωβρη 2) Εστω λοιπον οτι ενας εκπκος δηλωνει το σχολειο Α και δεν το πιανει γιατι δεν εχει τα μορια, Τοτε ερχεται η παραγρ 10 και 11 του αρθ 15 και του λεει "αφου δεν επιασες το σχολειο Α μηπως θελεις να κανεις συμπληρωματικη δηλωση στα εναπομειναντα για να παρεις το σχολ Β που δεν το ειχες δηλωσει στην β φαση και να μην μεινει στα αζητητα ή μηπως κιολας θελεις το σχολ Γ που προεκυψε ως νεο κενο?" και αυτος ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καταθεσει συμπληρωματικη δηλωση, οπως λεει η παραγρ 11. Εσυ δηλ μου λες οτι στην αθηνα καποιες δδε απαγορευουν σε αυτους τους εκπκους να κατθεσουν αιτηση??Επισης λεω οτι, εστω ενας αλλος εκπκος που ναι μεν ειχε καταθεσει αιτηση μεταθεσης οκτωβρη, αλλα τωρα τον μαιο στην β φαση δεν του αρεσε κανενα κενο και δεν εκανε δηλωση σχολειων και στην Γ φαση το μετανιωσε και επιθυμει να κανει, τοτε στο δικο μας πυσδε θα του το απαγορευαν εφοσον δεν ειχε συμμετασχει στην β φαση. τόσο απλό αυτο που θέτω. διότι "ό,τι κάνουμε εμείς" και τα οποια ανφερονται στο ΠΔέχει αντίλογο και τους άλλους που κάνουν άλλα τα οποια ομως δεν αναφερονται στο ΠΔ τόσο απλό .Πραγματικα θα ηθελα να μου πει καποιος απο αυτη τη δδε η οποια απαγορευει να κανουν συμπληρωματικη στην Γ φαση σσοι κανανε δηλωση στην Β φαση, που ακριβως αναγραφεται στη νομοθεσία η απαγορευση αυτη
ξέρετε πότε γίνονται οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης;
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω οργανική να κάνω βελτίωση θέσεως δηλαδή και το κάνω πρώτη φορά και δεν ξέρω όντως όταν βγουν οι μεταθέσεις πρέπει στο teacher minedu να βάλω τον ίδιο νομό χωρίς να δηλώσω σχολεία και το καλοκαίρι (το καλοκαίρι δεν βγαίνουν αυτά;) να δηλώσω σχολεία εκ νέου; Επειδή με ενδιαφέρει και για απόσπαση μπορώ αν πάρω την απόσπαση να κάνω ανάκληση της βελτίωσης θέσης;
" και θα στειλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικα στη δδε"εφοσον εχουν ολα τα χαρτια μας στη διδε , ποια είναι τα άλλα δικαιολογητκα; οικογενειακης καταστασης κλπ;;σας ευχαριστω που μου απαντησατε ήδη g.t.