0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, αυτό προκυπτει απο τον 3848. Είναι πολύ περίεργη η σχετική διάταξη γιατί επιδέχεται διπλής ανάγνωσης, ωστόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνουν. Ειδικά στην α/θμια με τόσα κενά που έχετε, είναι δυνατόν να μπορείτε να παραμείνετε στην ιδια θέση. δεν σας αρέσει αυτο το σχολειο τελικά; υπομονή καλές μου !! περνάει ο καιρός, σε λίγο θα έρθουν και τα παιδιά, είναι διαφορετικά με τα παιδιά τριγύρω...περνάει πιο εύκολα η μέρα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:54:33 pmναι, αυτό προκυπτει απο τον 3848. Είναι πολύ περίεργη η σχετική διάταξη γιατί επιδέχεται διπλής ανάγνωσης, ωστόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνουν. Ειδικά στην α/θμια με τόσα κενά που έχετε, είναι δυνατόν να μπορείτε να παραμείνετε στην ιδια θέση. δεν σας αρέσει αυτο το σχολειο τελικά; υπομονή καλές μου !! περνάει ο καιρός, σε λίγο θα έρθουν και τα παιδιά, είναι διαφορετικά με τα παιδιά τριγύρω...περνάει πιο εύκολα η μέρα. Πού μπορώ να κατεβάσω αυτόν το νόμο???
δε μας αφηνουν καν να αλλαξουμε σχολειο απο περσι!
Agse σ'ευχαριστώ!
Παράθεση από: Farfallina στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 09:52:17 pmδε μας αφηνουν καν να αλλαξουμε σχολειο απο περσι!Νομίζω είχε έρθει εγκύκλιος ότι νεοδιόριστοι παραμένουν (υποχρεωτικά) στη σχολική μονάδα της πρώτης τοποθετησής τους εκτός και αν δεν συμπληρώνουν ωράριο.Δηλαδή οι νεοδιόριστοι του 2010 μετακινούνται μόνο αν δεν έχουν ώρες εκεί τοποθετήθηκαν πέρυσι.
ειμαι διορισμένη στη δ δωδεκανησου αν κανω αίτηση για βελτιωση θεσης επιλεγω σχολεια μόνο της δ η εχω τη δυνατοτητα να μετακινηθω και στη α,β,γ, περιοχη του νομού;;;οποιος γνωριζει ας μου απαντησει ευχαριστω