0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Selas επιασες το σφιγμο μου και ανταποκριθηκες
Παράθεση από: MairyLiscious στις Δεκεμβρίου 04, 2008, 12:07:19 pmSelas επιασες το σφιγμο μου και ανταποκριθηκες θα σου γράψω και μια συνταγή, βιταμινες, άσκηση πολλή, διαλογισμό δίς ημερησίως (μεσημέρι-βραδυ κατά προτίμηση) και πολλά κόμιξ...(Garfield = το απόλυτο αιλουροειδές....)
ΥΓ. Και κάτι άλλο...έχουν καιρό να βάλουν μαθηματικά...(γλώσσα έχει μπει, φυσικές επιστήμες, πες με τη βροχή, έχουν μπει...)
Δεν έχει σημασία η ακριβής διατύπωση, αυτό προσπαθώ να σου πω. Αν είσαι προετοιμασμένη και λίγο υποψιασμένη για κάποια πράγματα θα μπορέσεις να το γράψεις ούτως ή άλλως. Ρίξε μια ματιά στο υλικό μήπως τυχόν δίνει ιδέες και θεωρητικό υπόβαθρο και εξασκήσου σε πιθανούς τρόπους ανάπτυξης, κάτι που πρέπει να γίνει για όλα τα θέματα. Δε λέω να πιάσεις και να αναλύεεις όλα τα θέματα που θα βλέπεις μπροστά σου, αλλά αν π.χ. μου ζητήσουν project θα γράψω αυτά σε γενικές γραμμές και θα παίξω ανάλογα με το θέμα του project σε εκείνα. Αν μου βάλουν ανάπτυξη μίας δραστηριότητας, θα κινηθώ έτσι κ.ο.κ. Αν διαβάσεις λίγη κοινωνιολογία της εκπαίδευσης και λίγη διαπολιτισμική θα το δεις μπροστά σου το φύλο. Στον Οδηγό δε λέει τίποτα;