*

Αποστολέας Θέμα: κάλλιο αργά παρά ποτέ..  (Αναγνώστηκε 9726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Natas@

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: κάλλιο αργά παρά ποτέ..
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 03:04:39 pm »
Δηλαδη εκτος την ειδικη διδακτικη και τα αρχαια ολα τα αλλα ειναι πολλαπλης επιλογης?

Κ τα αρχαια εχουν 10 πολλαπλης, κοιταξε τα θεματα των προηγουμενων διαγωνισμων, θα καταλαβεις ακριβως τι γινεται.
"Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις"

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:34 »

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 03:46:12 pm »
ειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα  να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτε
δεν το λεω με δολο αλλα μην κρινεις τοσο πολυ ''ρε φιλε'' όπως λες και εσυ !
ξερεις τι περναει καθε ανθρωπος στη ζωη του ?
αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?
μην ξεχνας ''ρε φίλε'' εισαι εκπαιδευτικός μα πάνω απο όλα Ανθρωπος.....

Δεν ξέρω αν το λες με δόλο αλλά είναι αρκετά ανώριμο!Είναι δυνατόν να φανεί λογικό το "μακάρι να περάσει ο τάδε και να μη περάσει ο δείνα...";;;Ειδικά από στόμα εκπαιδευτικού!Αν διαβάσεις τα λεγόμενα του Μάρκου αναλυτικά θα δείς οτι και βοήθησε και συγνώμη ζήτησε!Και πρέπει να σκεφτείς ότι δε μπορούμε να απαξιώνουμε την προσπάθεια μηνών συναδέλφων!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 03:47:17 pm »
Marko μου δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τους ιδιους στοχους και ποσο μαλιστα τους ιδιους στοχους τις ιδιες χρονικες περιοδους της ζωης τους.Ασχολουμαι αρκετα με το forum οντως αλλα κυριως για αλλα θεματα που σχετιζονται με τη εκπαιδευση και στη παρουσα φαση ψαχνω μια αλλη διεξοδο της επαγγελματικης μου πορειας.Δεν αποκλειω ομως το ενδεχομενο να διαβασω σοβαρα για τον επομενο εαν δε πετυχω αυτα που θελω.Παρολαυτα θα μου πεις και γιατι εκανα αιτηση συμμετοχης?Μπορει γιατι ηλπιζα ο ασεπ να ειναι πολυ πιο μετα και ισως μπορουσα να διαβασω κατι ή για να εχω μια πρωτη επαφη με τον περιβοητο ασεπ των εκπαιδευτικων.Δε νομιζω οτι κανενας μπορει να μου αποκλεισει το δικαιωμα να λαβω μερος σε εξετασεις του κλαδου μου απο τη στιγμη που δε κανω σε κανενα κακο εχοντας λιγοτερη προετοιμασια απο τους περισσοτερους.Δε ζηταω τροπους και μεθοδους για επιτυχια σε διαστημα 2 εβδομαδων(μα θα ηταν παραλογο) απο τη στιγμη που υπαρχουν πολλα ατομα που γνωριζω και ασχολουνται κοντα στον 1,5 χρονο.Αυτοι αξιζουν και οχι εγω,το γνωριζω.Απλα ηθελα συμβουλες για μια αξιοπρεπη εμφανιση.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και δε θα ηθελα να παω χωρις να ξερω που παν τα τεσσερα.Αυτο ειναι ολο!!
Παρολαυτα ευχαριστω ολους εσας που με βοηθατε εστω και τωρα που καταλαβαινω πως τα πραγματα για εσας εχουν μπει στη τελικη τους ευθεια και ειναι δικαιολογημενο πως αυτο που σας απασχολει περισσοτερο ειναι η καταπολεμιση του αγχους και ευρεση χρονου για μια τελευταια γρηγορη επαναληψη.Οπως και να χει ευχαριστω που αφιερωνετε λιγο χρονο να με διαφωτισετε μες τις ακρες και εμενα την καημενουλα ;D

ειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα  να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτε
αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?

συγγνωμη που επεμβαινω αλλα ηταν πολυ χοντρο αυτο που ειπες... δεν θελω να ειμαι συνηγορος του μαρκου αλλα δεν λεγονται τετοια πραγματα.. στην τελικη δεν προσβαλλε κανενας καποιον...

Αποσυνδεδεμένος zlapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 04:08:15 pm »

[/quote]

Ενώ εσύ με αυτό που γράφεις αποδεικνύεις περίτρανα τι άνθρωπος είσαι! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα!
Κι ενώ όλα τα θυμόμουνα κι είχα μυαλό ξουράφι
να μεγαλώσω ξέχασα κι έμεινα στο ράφι
έτσι για πάντα κράτησα την παιδική μου εικόνα
εκείνου του αλητάμπουρα που κράταγε σφεντόνα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:34 »

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 04:12:13 pm »
κακός ανθρωπος ε?
ναι εχεις δικιο....δεν πειραζει λεγε οτι θες εγω ξερω τι και πως εγραψα και ποια ειμαι να σαι καλα ζλαπάκι 8)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 04:15:04 pm »

αν ήξερες τι ύλη έχουμε, που δεν ξέρεις, και εσένα θα σου φαινόταν περίεργο. Αν στον κλάδο σου γίνεται κάποιος διαβασμένος να μην περνάει και ένας αδιάβαστος να περνάει (γίνονται τέτοια σε άλλους κλάδους) σε μας δε συμβαίνει! Σε εμάς ένας διαβασμένος μπορεί να μην περάσει, αλλά αδιάβαστος κανένας!

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 04:46:15 pm »
Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι αρκετοί βγάζουν τα κόμπλεξ τους εδώ και αυτό δεν βοηθάει κανέναν και γι'αυτό αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις..ωστόσο τώρα δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη, μπροστά στην άδικη συμπεριφορά πρός ένα συνάδελφο που έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο πάρα δόλο κρύβουν τα λόγια του και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα μεταξύ αυτών και εμένα..Αξιόλογα άτομα αποχωρούν από τις συζητήσεις λόγω της ευκολίας των άλλων να τους κρίνουν σε θέματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική τους ζωή! θα ήθελα να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις κρίσεις μας απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε..Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο διαγωνισμό και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους! :) :)

(ΝΙΚΗ)
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος zlapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 05:41:30 pm »
Κανείς δεν ξέρει την προσωπική ιστορία του καθένα εδώ μέσα, σε αυτό συμφωνώ. Τώρα δεν θα κάτσω να ψάξω αν τα λόγια του ενός ή του άλλου κρύβουν δόλο ή όχι αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ ωραίο ένας που μας λέει να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα να λέει επίσης ότι εύχεται ο ένας να περάσει και ο άλλος όχι.
Δηλαδή αυτό είναι πολύ δίκαιη συμπεριφορά ενώ τα σχόλια των άλλων άδικη. Τι να πω.  ???
Κι ενώ όλα τα θυμόμουνα κι είχα μυαλό ξουράφι
να μεγαλώσω ξέχασα κι έμεινα στο ράφι
έτσι για πάντα κράτησα την παιδική μου εικόνα
εκείνου του αλητάμπουρα που κράταγε σφεντόνα.

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 05:44:00 pm »
Και μενα μου φάνηκε περίεργο πώς όταν κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ τόσο καιρό και έχει γράψει πάνω από 200 μηνύματα δεν ενδιαφέρθηκε να δει τα θέματα που αφορούν τα μαθήματα και την προτεινόμενη βιβλιογραφία και ρωτάει 15 μερές πριν τις εξετάσεις τι να διαβάσει...
Τελοσπάντων ο συνάδελφος Μάρκος έχει βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είναι μόνο Άνθρωπος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.... (το ίδιο ισχύει και για το εκπαιδευτικός).
Δεν χρειάζεται να επιτίθεστε προσωπικά σε κανέναν... αυτό δεν σας τιμά καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 05:50:50 pm »
Λοιπον επειδη με τους τσακωμους δεν σε βοηθαμε ,παρε τα θεματα των παιδαγωγικων των προηγουμενων ΑΣΕΠ και προσπαθησε να μπεις στην φιλοσοφια των ερωτησεων βασικος κανονας, ολα γινονται για το καλο του μαθητη ,πιστευω γρηγορα θα καταλαβεις τις ερωτησεις,αν τα θεματα ειναι περιπου σαν τα περσινα θα γραψεις ενα αξιοπρεπη βαθμο,μην προσπαθησεις αυτην την ωρα να μαθεις παιδαγωγικες θεωριες,ιστορια διαβασε αρχαια και νεοελληνικη μονο απο τα σχολικα,το ιδιο και την γραμματολογια των αρχαιων απο σχολικα και οτι κανεις εκεινη την ωρα ,αν εχεις καλο υποβαθρο μπορει και να πας καλα.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 05:58:13 pm »
Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι αρκετοί βγάζουν τα κόμπλεξ τους εδώ και αυτό δεν βοηθάει κανέναν και γι'αυτό αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις..ωστόσο τώρα δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη, μπροστά στην άδικη συμπεριφορά πρός ένα συνάδελφο που έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο πάρα δόλο κρύβουν τα λόγια του και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα μεταξύ αυτών και εμένα..Αξιόλογα άτομα αποχωρούν από τις συζητήσεις λόγω της ευκολίας των άλλων να τους κρίνουν σε θέματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική τους ζωή! θα ήθελα να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις κρίσεις μας απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε..Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο διαγωνισμό και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους! :) :)

(ΝΙΚΗ)
Δε νομίζω ότι έχει ουσία ο διαχωρισμός σε αξιόλογα και μη αξιόλογα άτομα σε ένα φόρουμ συζητήσεων!
Και δεν είδα κανένα αξιόλογο άτομο να αποχωρεί τόσο εύκολα από συζητήσεις...
Και σαφώς το παρόν θέμα δεν είναι λόγος αποχώρησης του Μάρκου από οποιαδήποτε συζήτηση αν αυτό εννοείς!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 06:04:27 pm »
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!  :) :) :) :) :) :) :)
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 06:12:05 pm »
παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο....οι περισσοτεροι ειναι πιεσμενοι,αλλα δεν βγαζει πουθενα το ξεσπαει ο καθενας στο φορουμ...εδω υποτιθεται οτι ειμαστε για αλληλοβοηθεια κ κατανοηση...δεν βλεπω το λογο να τσακωθω με καποιον που δεν ξερω!
απλα μια κ ειμαστε φιλολογοι κ ξερουμε να γραφουμε αυτο που θελουμε να πουμε,πρεπει να μην προσβαλουμε ανθρωπους σε προσωπικο εππιπεδο...μπορουμε να ειρωνευτουμε,η κ να προσβαλουμε ακομα(σε ακραιες φορες) μια ΑΠΟΨΗ που λεει καποιος,οχι ομως το ιδιο το ατομο....κ να ειμαστε κ λιγο καλοπροαιρετοι,οχι να ψαχνουμε αφορμη να τσακωθουμε!
κ αν τυχει ρε παιδια κ πει κανεις μια κουβεντα παραπανω,αφηστε τη να πεσει κ καμια φορα...μην κανουμε τρισελιδους τσακωμους!
κ αν νιωθει κανεις πολυ πιεσμενος κ με νευρα,ας παει να πιει ενα ποτο να ξεσκασει!το χρειαζομαστε,δεν θα σωθουμε απο ενα βραδυ διαβασματος.....!

ΥΓ. αναφερομαι γενικα,οχι μονο στα παραπανω,για να μην παρεξηγηθω..........

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 07, 2008, 06:27:13 pm »
Και μενα μου φάνηκε περίεργο πώς όταν κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ τόσο καιρό και έχει γράψει πάνω από 200 μηνύματα δεν ενδιαφέρθηκε να δει τα θέματα που αφορούν τα μαθήματα και την προτεινόμενη βιβλιογραφία και ρωτάει 15 μερές πριν τις εξετάσεις τι να διαβάσει...
Τελοσπάντων ο συνάδελφος Μάρκος έχει βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είναι μόνο Άνθρωπος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.... (το ίδιο ισχύει και για το εκπαιδευτικός).
Δεν χρειάζεται να επιτίθεστε προσωπικά σε κανέναν... αυτό δεν σας τιμά καθόλου.

ariadni δε σε καλυψε η απαντηση μου στο MARKO ή δεν την εχεις δει καν?Να την δεις σε παρακαλω.Αυτο που σου κανει εντυπωση ειναι οτι επειδη η δικη σου ασχολια με το forum περιστρεφεται μονο γυρω απο τον ασεπ πρεπει και με ολους τους υπολοιπους να συμβαινει το ιδιο?Το γεγονος οτι καποιοι μπορει να σκεφτονται διαφορετικα για δικους τους λογους δε λαμβανεται υποψη ουτε καν σε ενα απλο forum?Υπαρχουν πολλα αλλα θεματα που με ενδιαφερουν ουσαστικα.Απορω πραγματικα.Και κατι ακομη,ρε παιδια δεν εστειλα σε κανεναν pm να τον ρωτησω προσωπικα,οποτε οσοι δε θελετε απλα μην ασχολειστε!!Καντε μια αναγνωση του θεματος και πηγαινετε παρακατω και μη κατακρινετε οσους εχουν διαθεση να βοηθησουν.Και επισης ariadni που ακριβως γραφω "πειτε μου τι να διαβασω,γιατι σε 15 μερες δινω ασεπ και το ειχα ξεχασει"?Γιατι εγω νομιζα πως ειχα αναφερει πειτε μου καποια πραγματα επιγραμματικα για εχω μια ιδεα περι του θεματος,πληροφοριες ζητουσα στην ουσια.Τι να πω....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182730
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)