0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη εκτος την ειδικη διδακτικη και τα αρχαια ολα τα αλλα ειναι πολλαπλης επιλογης?
ειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτεδεν το λεω με δολο αλλα μην κρινεις τοσο πολυ ''ρε φιλε'' όπως λες και εσυ !ξερεις τι περναει καθε ανθρωπος στη ζωη του ?αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?μην ξεχνας ''ρε φίλε'' εισαι εκπαιδευτικός μα πάνω απο όλα Ανθρωπος.....
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 07:19:15 pmMarko μου δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τους ιδιους στοχους και ποσο μαλιστα τους ιδιους στοχους τις ιδιες χρονικες περιοδους της ζωης τους.Ασχολουμαι αρκετα με το forum οντως αλλα κυριως για αλλα θεματα που σχετιζονται με τη εκπαιδευση και στη παρουσα φαση ψαχνω μια αλλη διεξοδο της επαγγελματικης μου πορειας.Δεν αποκλειω ομως το ενδεχομενο να διαβασω σοβαρα για τον επομενο εαν δε πετυχω αυτα που θελω.Παρολαυτα θα μου πεις και γιατι εκανα αιτηση συμμετοχης?Μπορει γιατι ηλπιζα ο ασεπ να ειναι πολυ πιο μετα και ισως μπορουσα να διαβασω κατι ή για να εχω μια πρωτη επαφη με τον περιβοητο ασεπ των εκπαιδευτικων.Δε νομιζω οτι κανενας μπορει να μου αποκλεισει το δικαιωμα να λαβω μερος σε εξετασεις του κλαδου μου απο τη στιγμη που δε κανω σε κανενα κακο εχοντας λιγοτερη προετοιμασια απο τους περισσοτερους.Δε ζηταω τροπους και μεθοδους για επιτυχια σε διαστημα 2 εβδομαδων(μα θα ηταν παραλογο) απο τη στιγμη που υπαρχουν πολλα ατομα που γνωριζω και ασχολουνται κοντα στον 1,5 χρονο.Αυτοι αξιζουν και οχι εγω,το γνωριζω.Απλα ηθελα συμβουλες για μια αξιοπρεπη εμφανιση.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και δε θα ηθελα να παω χωρις να ξερω που παν τα τεσσερα.Αυτο ειναι ολο!!Παρολαυτα ευχαριστω ολους εσας που με βοηθατε εστω και τωρα που καταλαβαινω πως τα πραγματα για εσας εχουν μπει στη τελικη τους ευθεια και ειναι δικαιολογημενο πως αυτο που σας απασχολει περισσοτερο ειναι η καταπολεμιση του αγχους και ευρεση χρονου για μια τελευταια γρηγορη επαναληψη.Οπως και να χει ευχαριστω που αφιερωνετε λιγο χρονο να με διαφωτισετε μες τις ακρες και εμενα την καημενουλα ειλικρινά μακάρι να ξερα το ονοματεπωνυμο σου και του μάρκου και οταν θα εβγαιναν τα αποτελεσματα να τα ψαχνα και να βλεπα οτι είσαι διορισμενη και ο μαρκος αδιοριστος ...να δουμε τι θα λεγε τοτεδεν το λεω με δολο αλλα μην κρινεις τοσο πολυ ''ρε φιλε'' όπως λες και εσυ !ξερεις τι περναει καθε ανθρωπος στη ζωη του ?αν καποιος εχει καποιο προβλημα υγειας(δν αναφερομαι στην groog ) υποθετικα μιλω και αναρρωσει μετα απο χρονια και αποφασισει να κανει ενα τετοιο βημα ετσι θα τον βοηθησεις ?μην ξεχνας ''ρε φίλε'' εισαι εκπαιδευτικός μα πάνω απο όλα Ανθρωπος.....
Marko μου δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τους ιδιους στοχους και ποσο μαλιστα τους ιδιους στοχους τις ιδιες χρονικες περιοδους της ζωης τους.Ασχολουμαι αρκετα με το forum οντως αλλα κυριως για αλλα θεματα που σχετιζονται με τη εκπαιδευση και στη παρουσα φαση ψαχνω μια αλλη διεξοδο της επαγγελματικης μου πορειας.Δεν αποκλειω ομως το ενδεχομενο να διαβασω σοβαρα για τον επομενο εαν δε πετυχω αυτα που θελω.Παρολαυτα θα μου πεις και γιατι εκανα αιτηση συμμετοχης?Μπορει γιατι ηλπιζα ο ασεπ να ειναι πολυ πιο μετα και ισως μπορουσα να διαβασω κατι ή για να εχω μια πρωτη επαφη με τον περιβοητο ασεπ των εκπαιδευτικων.Δε νομιζω οτι κανενας μπορει να μου αποκλεισει το δικαιωμα να λαβω μερος σε εξετασεις του κλαδου μου απο τη στιγμη που δε κανω σε κανενα κακο εχοντας λιγοτερη προετοιμασια απο τους περισσοτερους.Δε ζηταω τροπους και μεθοδους για επιτυχια σε διαστημα 2 εβδομαδων(μα θα ηταν παραλογο) απο τη στιγμη που υπαρχουν πολλα ατομα που γνωριζω και ασχολουνται κοντα στον 1,5 χρονο.Αυτοι αξιζουν και οχι εγω,το γνωριζω.Απλα ηθελα συμβουλες για μια αξιοπρεπη εμφανιση.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και δε θα ηθελα να παω χωρις να ξερω που παν τα τεσσερα.Αυτο ειναι ολο!!Παρολαυτα ευχαριστω ολους εσας που με βοηθατε εστω και τωρα που καταλαβαινω πως τα πραγματα για εσας εχουν μπει στη τελικη τους ευθεια και ειναι δικαιολογημενο πως αυτο που σας απασχολει περισσοτερο ειναι η καταπολεμιση του αγχους και ευρεση χρονου για μια τελευταια γρηγορη επαναληψη.Οπως και να χει ευχαριστω που αφιερωνετε λιγο χρονο να με διαφωτισετε μες τις ακρες και εμενα την καημενουλα
Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι αρκετοί βγάζουν τα κόμπλεξ τους εδώ και αυτό δεν βοηθάει κανέναν και γι'αυτό αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις..ωστόσο τώρα δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχη, μπροστά στην άδικη συμπεριφορά πρός ένα συνάδελφο που έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο πάρα δόλο κρύβουν τα λόγια του και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα μεταξύ αυτών και εμένα..Αξιόλογα άτομα αποχωρούν από τις συζητήσεις λόγω της ευκολίας των άλλων να τους κρίνουν σε θέματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική τους ζωή! θα ήθελα να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις κρίσεις μας απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε..Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο διαγωνισμό και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους! (ΝΙΚΗ)
Και μενα μου φάνηκε περίεργο πώς όταν κάποιος συμμετέχει στο φόρουμ τόσο καιρό και έχει γράψει πάνω από 200 μηνύματα δεν ενδιαφέρθηκε να δει τα θέματα που αφορούν τα μαθήματα και την προτεινόμενη βιβλιογραφία και ρωτάει 15 μερές πριν τις εξετάσεις τι να διαβάσει...Τελοσπάντων ο συνάδελφος Μάρκος έχει βοηθήσει κι εμένα πάρα πολύ και δεν είναι μόνο Άνθρωπος αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία.... (το ίδιο ισχύει και για το εκπαιδευτικός).Δεν χρειάζεται να επιτίθεστε προσωπικά σε κανέναν... αυτό δεν σας τιμά καθόλου.