0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ΔΕΠΠΣπεριβαλλοντικηστο νουμερο 4 σελ.66 κατω κατω λεεισυσχετιση κλιματολογικων συνθηκων με την παραγωγη , δομηση , πλυμμηρες, αθλητισμο , τουρισμοαθλητισμο και τουρισμο συγγνωμη αλλα εχει κολλησει το μυαλο μου και δεν μπορω να σκεφτω συσχετιση any help please??μηπως εχει να κανει με το οτι οταν ταξιδευουμε σε αλλες χωρες να σεβομαστε το περιβαλλον ...οταν αθλουμαστε επισης δωστε μου καποιο παραδειγμα το εχετε δουλεψει στο νηπιαγωγειο εχετε κανει μελετη πεδιου ?και κατι αλλο που εχω ξεχασει να ρωτησωστον οδηγο στη σελ.205 λεει καθιερωστε μια φορα την εβδομαδα να παιζουν τα παιδια και οι γονεις επιτραπεζιααυτο γινεται το πρωι ? το απογευμα προσθετο ?το εχετε κανει ποτε στο νηπιαγωγειο ? αναφερομαι στις διορισμενες στο δημοσιο κυριως καθαρα απο περιεργεια
Γεια σας και παλι κανεις δεν εχει απαντησει στις παραπανω αποριες μια ερωτηση οσον αφορα το ολοημερο εχω στα χερια τον οδηγο ολοημερου τον προσφατο και εχω και ενα απο το υπουργειο τι ειναι το ολοημερο νηπιαγωγειο απο το 2000 δεδομενου οτι δεν προλαβαινω καλυτερα να διαβασω το προσφατο ετσι