0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο ποσό το Χριστουγεννιάτικο δώρο κ άλλο ποσο το Πασχαλινό!Ευχαριστώ
Απ΄ότι ξέρω βρε παιδιά γι αυτούς που επιδοτήθηκαν απο το Φεβρούαριο και ύστερα το ποσό που τους αναλογεί είναι 110 με 120 ευρώ όπως είπε και η anneta
Ειδικός δεν είμαι απλά έψαξα και βρήκα κάποιες πληροφορίες που αφορούσαν το δώρο Πάσχα παλαιότερα. Είναι πιθανό τη φετινή χρονιά λόγω γενικότερων περικοπών να έχει αλλάξει κάτι απλά τις παραθέτω διότι δικαιολογούν (νομίζω) τη διαφορά που παρατηρήσατε στα χρήματα.(με κάθε επιφύλαξη)Όροι και προϋποθέσεις «δώρου Πάσχα»:Οι επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ άνεργοι δικαιούνται ολόκληρο το «δώρο» Πάσχα (12,5 ημερήσια επιδόματα ανεργίας) εφόσον λαμβάνουν το τακτικό επίδομα ανεργίας για 3 μήνες μέσα στη χρονική περίοδο από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 30ή Απριλίου.Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το τρίμηνο της τακτικής επιδότησης δικαιούνται:- Με 1 μήνα τακτικής επιδότησης, ποσό ίσο με 3 ημερήσια επιδόματα ανεργίας. - Με 2 μήνες τακτικής επιδότησης, ποσό ίσο με 6 ημερήσια επιδόματα ανεργίας.@Lasid, οφείλω να "παρατηρήσω" την προθυμία σου στο να απαντήσεις τις όποιες απορίες των μελών και να σε ευχαριστήσω για την ευγένεια που διακρίνει τις απαντήσεις σου
Lasid να είσαι καλά και όπως τώρα πάντα ευγενικός, γιατί μια φορά στο ίδιο forum σε κάποιο άλλο θέμα κάποιος συνάδελφος ήταν τόσο επιθετικός μαζί, μου σε ότι και αν έλεγα που νόμισα πως είχε προηγούμενα με εμένα και μάλιστα σε προσωπικό ΜΝΜ μαλώσαμε. Οσο για το δώρο του Πάσχα εμένα μου είπανε (δεν το πήρα ακόμη) πως θα είναι 120 ευρώ και επιδοτηθηκα απο την 10 Φεβρουαρίου και ύστερα
Οσο για το δώρο του Πάσχα εμένα μου είπανε (δεν το πήρα ακόμη) πως θα είναι 120 ευρώ και επιδοτηθηκα απο την 10 Φεβρουαρίου και ύστερα