0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά θα πάρεις δώρο και από τον ΟΑΕΔ. Το δώρο των Χριστουγέννων αντιστοιχεί σε ένα πλήρες μηνιάτικο για περίοδο από το Πάσχα μέχρι τα Χριστούγεννα (8μηνο). Επειδή εσύ ήσουν κάτω από 4 μήνες επιδοτούμενη θα πάρεις λίγο πιο κάτω από το μισό μηνιάτικο. Δηλαδή, αν έπαιρνες 454,25
Σαν έτοιμος από καιρό, αποχαιρέτα το επίδομα ΟΑΕΔ που θα χάσεις του
Κατατίθεται αυτόματα ή πρέπει να παρουσιαστούμε στα γραφεία του ΟΑΕΔ?Αν κατατίθεται αυτόματα ποια ημερομηνία είναι? 15 Δεκεμβρη?
καλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι.το καλοκαιρι πηρα ταμειο 4 μηνες και ολοκληρο δωρο χριστουγεννων.τωρα για το πασχα θα παρουμε τιποτα?
Παράθεση από: kalipso23 στις Απριλίου 09, 2011, 09:25:44 pmκαλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι.το καλοκαιρι πηρα ταμειο 4 μηνες και ολοκληρο δωρο χριστουγεννων.τωρα για το πασχα θα παρουμε τιποτα?Δε νομίζω... Για να πάρεις δώρο Πάσχα λογικά θα έπρεπε να επιδοτείσαι μεταμεο ανεργίας κάποιους μήνες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στο Πάσχα. Εφόσον το φθινόπωρο προσλήφθηκες δε θα πληρωθείς τίποτα για πασχαλινό δώρο.
Παράθεση από: Lasid στις Απριλίου 10, 2011, 12:39:44 amΠαράθεση από: kalipso23 στις Απριλίου 09, 2011, 09:25:44 pmκαλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι.το καλοκαιρι πηρα ταμειο 4 μηνες και ολοκληρο δωρο χριστουγεννων.τωρα για το πασχα θα παρουμε τιποτα?Δε νομίζω... Για να πάρεις δώρο Πάσχα λογικά θα έπρεπε να επιδοτείσαι με ταμείο ανεργίας κάποιους μήνες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στο Πάσχα. Εφόσον το φθινόπωρο προσλήφθηκες δε θα πληρωθείς τίποτα για πασχαλινό δώρο.εγω είμαι στο ταμείο απο 16/2 θα πάρω Πασχαλινό δωράκι? Αν ναι, ξέρεις περίπου
Παράθεση από: kalipso23 στις Απριλίου 09, 2011, 09:25:44 pmκαλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι.το καλοκαιρι πηρα ταμειο 4 μηνες και ολοκληρο δωρο χριστουγεννων.τωρα για το πασχα θα παρουμε τιποτα?Δε νομίζω... Για να πάρεις δώρο Πάσχα λογικά θα έπρεπε να επιδοτείσαι με ταμείο ανεργίας κάποιους μήνες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και στο Πάσχα. Εφόσον το φθινόπωρο προσλήφθηκες δε θα πληρωθείς τίποτα για πασχαλινό δώρο.
Δεν μου έτυχε ποτέ να παίρνω ταμείο ανεργίας από αρχές του έτους ως το Πάσχα για να έχω σχετική εμπειρία.Όμως το καλοκαίρι με επιδότηση τριών μηνών από μέσα Ιουνίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, τα Χριστούγεννα παίρνω ως δώρο ένα ολόκληρο μηνιάτικο. Με το σκεπτικό ότι είσαι 2 μήνες στο ταμείο ανεργίας από το τετράμηνο που μεσολαβεί ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πάσχα, λογικά θα πάρεις ως δώρο μισό μηνιάτικο. Αν παίρνεις δηλαδή 454,25