0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και σ μενα είπαν πως θα μπει αυτόματα το δώρο και η αναλογία του ταμείου,και ότι δεν χρειάζεται να πάω από κει καθόλου, μου δώσαν μια ημερομηνία για να πάω στην τράπεζα να τα πάρω.....
Παράθεση από: ek Π20 στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 12:53:26 pmκαι σ μενα είπαν πως θα μπει αυτόματα το δώρο και η αναλογία του ταμείου,και ότι δεν χρειάζεται να πάω από κει καθόλου, μου δώσαν μια ημερομηνία για να πάω στην τράπεζα να τα πάρω.....Nαι, το ίδιο είχαν πει σε όλους. Ποια ημερομηνία σου είχαν πει ek Π20;
Σημερα στις 10 μου ειπαν οτι το αργοτερο μεχρι παρασκευη θα πιστωθει στους λογαριασμους μας και δεν χρειαζεται να παμε απο τα γραφεια
σήμερα πήγα από ΟΑΕΔ...τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα (9/12) στον λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι εμείς.....
Παράθεση από: roialim στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 01:19:39 pmσήμερα πήγα από ΟΑΕΔ...τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα (9/12) στον λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι εμείς.....Εγώ ακόμα δεν είδα κάτι παιδιά. Πήρε κάποιος το δώρο;
Παράθεση από: Χριστίνα στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:38:46 amΠαράθεση από: roialim στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 01:19:39 pmσήμερα πήγα από ΟΑΕΔ...τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα (9/12) στον λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι εμείς.....Εγώ ακόμα δεν είδα κάτι παιδιά. Πήρε κάποιος το δώρο;Κι εμενα σημερα μου ειπαν, αλλα τιποτα. Μεχρι το τελος της εβδομαδας λενε τωρα!