0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έτσι είναι παιδιά! η επάρκεια δε δίνεται μόλισ πάρεισ και τον τέταρτο κύκλο. δίνεται μόνο ύστερα από εξετάσεισ στην ομοσποδία κωφών, οι οποίεσ είναι και πολύ δύσκολεσ όπωσ μου έχουν πει άτομα που έχουν δώσει. λίγοι τα καταφέρνυν στο τέλοσ.
Παράθεση από: ange.pe71 στις Ιανουάριος 19, 2010, 02:58:38 μμέτσι είναι παιδιά! η επάρκεια δε δίνεται μόλισ πάρεισ και τον τέταρτο κύκλο. δίνεται μόνο ύστερα από εξετάσεισ στην ομοσποδία κωφών, οι οποίεσ είναι και πολύ δύσκολεσ όπωσ μου έχουν πει άτομα που έχουν δώσει. λίγοι τα καταφέρνυν στο τέλοσ.στην επάρκεια εξετάζεσαι σε τέσσερα σκέλη: διάλογος, βίντεο, ιστορία και κάτι ακόμη.μπορείς να δώσεις για επάρκεια όσες φορές θέλεις.κόστος 90 ευρώ τη φορά περίπουαν την πρώτη φορά περάσεις μόνο στον διάλογο και στο βίντεο, τα κρατάς.την δευτερη φορά θα δώσεις μόνο τις άλλες δύο ενότητες.
Παράθεση από: tsikoman στις Ιανουάριος 19, 2010, 04:28:23 μμΠαράθεση από: ange.pe71 στις Ιανουάριος 19, 2010, 02:58:38 μμέτσι είναι παιδιά! η επάρκεια δε δίνεται μόλισ πάρεισ και τον τέταρτο κύκλο. δίνεται μόνο ύστερα από εξετάσεισ στην ομοσποδία κωφών, οι οποίεσ είναι και πολύ δύσκολεσ όπωσ μου έχουν πει άτομα που έχουν δώσει. λίγοι τα καταφέρνυν στο τέλοσ.στην επάρκεια εξετάζεσαι σε τέσσερα σκέλη: διάλογος, βίντεο, ιστορία και κάτι ακόμη.μπορείς να δώσεις για επάρκεια όσες φορές θέλεις.κόστος 90 ευρώ τη φορά περίπουαν την πρώτη φορά περάσεις μόνο στον διάλογο και στο βίντεο, τα κρατάς.την δευτερη φορά θα δώσεις μόνο τις άλλες δύο ενότητες.Ερώτηση: Έχει αλλάξει ο τρόπος εξέτασης; εγώ είχα δώσει 3 ενότητες (κείμενο, ιστορία με εικόνες και βίντεο) το Νοέμβριο του 2008.
Παράθεση από: xriana1 στις Ιανουάριος 19, 2010, 09:53:52 πμΠαράθεση από: tttzzz στις Ιανουάριος 18, 2010, 10:58:09 μμπροφανως αναφερεσαι στο ετησιο σεμιναριο που νομιζω οτι εχει αρχισει εδω και καιρο και ειναι εντατικο και κανεις ολους τους κυκλους μαζι. Μετα ομως πρεπει να δωσεις εξετασεις στην ομοσπονδια κωφων για να παρεις την επαρκεια, η οποια απο οτι ξερω ειναι πολυ δυσκολη!Αναφέρεσαι στο σεμινάριο της Ένωσης Φυσικών; Αυτό ξεκίνησε το Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Περιλαμβάνει 3 κύκλους όμως τελικά και όχι 4.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος φορέας που να διοργανώνει και τους 4 κύκλους αυτήν την περίοδο.Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο, ας το παραθέσει.
Παράθεση από: tttzzz στις Ιανουάριος 18, 2010, 10:58:09 μμπροφανως αναφερεσαι στο ετησιο σεμιναριο που νομιζω οτι εχει αρχισει εδω και καιρο και ειναι εντατικο και κανεις ολους τους κυκλους μαζι. Μετα ομως πρεπει να δωσεις εξετασεις στην ομοσπονδια κωφων για να παρεις την επαρκεια, η οποια απο οτι ξερω ειναι πολυ δυσκολη!