0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι στην ειδική αγωγη προσον καταταξης ειναι αρχικα διδακτορικά....μετα μεταπτυχιακά...μετα οι έχοντες σεμιναρια..μετα υπάρχει δευτερο κριτηριο καταταξης...η επαρκεια....4 χρονια κανεις νοηματική για να πάρεις την επάρκεια....δεν ειναι παιξε γελασε
Οι έχοντες την επάρκεια!!!!παιδια θα πρέπει αν κάνουμε κάτι να ξεσηκωθούμε να αντιδράσιυμεοσοι εχουμε επάρκεια!!! δεν μας χαρίστηκε!!!Τι ειναι αυτό που με ενοχλεί!??!?!δεν γινεται λεω εγω τωρα στους πίνακες για τα ειδικά σχολεία , τους πίνακες της νοηματικής ,να ειναι κριτηριο και κει της καταταξης το μεταπτυχαικο!προτείνω λοιπόν να τηρείται η σειρα καταταξης ..αλλα κριτηριο να ειναι η επαρκεια!!!!!!Ως τωρα γινοταν το εξης: ειχεσ μεταπτυχιακο?! εισαι πανω πάνω.........και μετα ακολουθουν οι εχοντες μεταπτυχιακό με 4 , με 3 με 2, με 1 κυκλο νοηματικής και ΜΕΤΑ οι εχοντες επαρκεια με σεμιναρα!!ξερω περιπτωση λοιπόν που την καλέσανε αναπληρωτρια σε ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ με 1 κυκλο νοηματικής, επειδη ειχε μεταπτυχιακο!!!ειναι δυνατον!?!?!?! πως θα διδάξει?!?!?!?!?!?!?στους πινακες νοηματικής , πρωτα να ειναι όλοι οι εχοντες επαρκεια και μετα οι υπόλοιποι!!! καταταξη με βαση τους κύκλους λοιπον!!!!!!!
στους πινακες νοηματικής , πρωτα να ειναι όλοι οι εχοντες επαρκεια και μετα οι υπόλοιποι!!! καταταξη με βαση τους κύκλους λοιπον!!!!!!!
εδωσα χθες!!με εξετασαν απ τη Λαρισα.Εγω ειμαι ικανοποιημενη τα αρθρα ηταν καλα το ενα ηταν λιγο δυσκολο αλλα το προσαρμοσα ,οι εικονες ηταν οκ δεν ηταν πολυ παραξενες ουτε ειχαν καμμια κρυφη συνδεση οποτε η ιστορια εβγαινε μια χαρα,κ τα 2 βιντεο τα καταλαβα γενικα εχασα κανα 2 σημεια.Δεν ξερω αν πηγα καλα ετσι αισθανομαι αλλα δεν ξερω πως αξιολογουνε,ειναοι η πρτη φορα που δινω.Καλητυχη κ επιτυχια και να μην αγχωνεσαι οι εξεταστες ειναι πολυ καλοι χαμογελαστοι ευγενικοι,δε χρειαζεται αγχος γιατι σε μπλοκαρει! θα περιμενω νεα σου!