0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με μία κατάληψη πιστεύετε θα αλλάξει κάτι?
Την επανάστασή μας να την κάνουμε αν διοριστούμε, όχι μέσα από πληκτρολόγια, αλλά καθημερινά μέσα από την τάξη..
ΠαράθεσηΜε μία κατάληψη πιστεύετε θα αλλάξει κάτι?με μια μη-καταληψη πιστευετε οτι θα αλλαξει κατι?(εγω στην καταληψη παντως θα μπαινω και θα κανω μαθημα)(το πολυ επικινδυνο με τη μη-καταληψη ειναι οτι η μορφωση παραμονευει! τα παιδια μας σε κινδυνο! η ζωη τους κινδυνευει! βοηθειαααα... )
Παράθεση από: N.Π. στις Δεκεμβρίου 12, 2008, 11:35:42 amΤην επανάστασή μας να την κάνουμε αν διοριστούμε, όχι μέσα από πληκτρολόγια, αλλά καθημερινά μέσα από την τάξη.. δηλ αν δεν διοριστουμε,να μην κανουμε επανασταση...τοτε θα καταξιωθουμε ως ανθρωποι και θα εχομε δικαιωμα να μιλησουμε?τώρα μόκο?τι λετε ρε παιδια?
Ο Σεφέρης εννοούσε ότι πληγώνουμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας, γιατί εμεις είμαστε η Ελλάδα. Για πόσα χρόνια θα τρώμε από τις σάρκες μας, άραγε και θα πληγώνουμε τους εαυτούς μας; Οι δάσκαλοι, οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί μήπως είναι κομμάτι της ίδιας της κοινωνίας μας; Μήπως έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν;
ΕΛΛΑΔΑ=ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ=ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΜΗαντε και "καλη επιτυχια σε ολους" και "καλα αποτελεσματα συναδελφοι" και "αγωνας αλλα μετα τον ασεπ" και "επανασταση οτε και αν διοριστουμε".γελαω πολυ "συναδελφοι". να στε καλα ολοι και ολοι μα ολοι διοριστεοι.
Και φαντάζομαι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου
Άς ξεκινήσουμε όλοι μας να κοιτάμε στον καθρέπτη πρώτα και μετά να κρίνουμε όλους τους άλλους..Άν εγώ κι εσύ και ο καθένας μας γίνουμε Άνθρωποι, τότε θα έχουμε και τους ηγέτες και την αστυνομία που μας αξίζουν..Η σαπίλα ξεκινάει από το κάθε σπίτι και μετά απλώνεται στη κοινωνία..Αυτά, ήθελα να πώ με καλή διάθεση.