0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η απολυτη ξεφτιλα.στην Γερμανια κανουν πολιτικες αναλυσεις και λενε οτι πρεπεινα υπαρξουν πολιτικες εξελιξεις προκειμενου να μη διαλυθει η χωρα και στην Ελλαδα καθονται στις καρεκλες..Ελεος ρε παιδια!!!ντροπη...επειδη ζω Γερμανια αυτη τη περιοδο...Αισχος..Ντρεπομαι...
Μπράβο σε όσους αντιστέκονται και έκαψαν τα καταστήματα των απλών ανθρώπων. Μπράβο, που κατασπάραξαν τα 3 αθώα παιδάκια του ειδικού φρουρού Μπράβο που έκαναν ήρωα ένα άτυχο 15χρονο παιδί, που το μόνο που προσπαθούσε είναι να κερδίσει την προσοχή των γονιών του. Μπράβο που γίναμε δικαστές, ιατροδικαστές, ψυχολόγοι. Μπράβο που καίμε τα πανεπιστήμια. Μπράβο μας. Προτείνω να στήσουμε ικριώματα στο Σύνταγμα και να κρεμάμε ανθρώπους. Προτείνω να φέρουμε και τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν. Μπράβο που δείξαμε και την ίδια ευαισθησία όταν το καλοκαίρι σκοτώθηκαν οι ναυτεργάτες στο Σκαραμαγκά. Μπράβο που βγήκαμε στους δρόμους, όταν πριν λίγους μήνες ένας ειδικός φρουρός έμεινε παράλυτος από σφαίρα χασισέμπορου. Επιτέλους, αφυπνίστηκε η ελληνική κοινωνία!!!! Πάω να γυαλίσω το γιαταγάνι του παππού μου, γιατί έχουμε αγώνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τυφλή βία με κουκούλα ή στολή... ανάμεσα σε όσους σωρεύουν χαλάσματα και σε όσους δολοφονούν παιδιά δεν έχω θέση, δεν έχω διλήμματα. Το απόστημα που σκάει μπροστά στα μάτια μας δεν έχει να κάνει με την κρατική τρομοκρατία και με το βαλαστάρι της, την αναρχία των δρόμων - καλά κρατεί το σύμπτωμα. Αν ενώπιόν μας δε βλέπουμε μια κρίση των δομών της οικονομίας και της κοινωνίας μας και πάνω από όλα μια κρίση αξιών, πιθανόν να ζούμε σε άλλη χώρα. Γιατί θέλουν να μας τραβήξουν την προσοχή τα παιδιά; Γιατί φωνάζουν; Ποιον καθρεπτίζουν; Ποιοι τρέφουν εγκεφάλους και συνειδήσεις; Μακάρι να μη βρεθώ ποτέ απέναντί τους. Δεν έχω τις απαντήσεις.
Xωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω,πιστεύω ότι έρχονται χειρότερα, απλά καμουφλάρονται λίγο τώρα απ' ό,τι έχει απομείνει σε χρηματική καβάτζα των Ελλήνων γονέων (50-60 ετών).
Ομως μέχρι να τελειώσει αυτή η οικονομική καβάτζα,ασχοληθείτε μόνο με το διάβασμα για διαγωνισμούς ασέπ,τεστ δεξιοτήτων κλπ δεν ξέρετε...ίσως αυτό να είναι η λύση...Μετά όμως μην ψάχνουμε το "γιατί".
κ για να μην παρεξηγουμαι εννοειται οτι θελω να καταδικαστει αυτο το τερας σε ισοβια.