0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνουμε πρόταση στο Στυλιανίδη αν συνεχιστεί η κατάληψη να δώσουμε σε κανένα νυχτερινό κέντρο Από ό,τι φαίνεται είναι της πιάτσας ο άνθρωπος και έχει τα κονέ Εγώ θέλω να έχει καλό εξαερισμό, γιατί με ενοχλεί ο καπνός. Θα μας φέρουν και κανένα ουισκάκι και κανένα ξηρό καρπό μια χαρά θα χαλαρώσουμε. Μετά το πέρας των εξετάσεων (που θα διεξαχθούν βράδυ) θα ρίξουμε και ένα χορό. Άλλοι τσιφτετέλι από τη χαρά τους που έγραψαν καλά και άλλοι βαρύ ζεϊμπέκικο.
Μήπως να κατεβάσουμε γραμμή να απέσχουν όλοι από το διαγωνισμο; Κουράστηκα, σοβαρά μιλάω
Παράθεση από: lalunalu στις Δεκεμβρίου 13, 2008, 08:48:09 pmΜήπως να κατεβάσουμε γραμμή να απέσχουν όλοι από το διαγωνισμο; Κουράστηκα, σοβαρά μιλάωαυτο δεν ειναι διαγωνισμος...αυτο ειναι καψωνι διαρκειας...δηλ. θα μας τρελανουν εντελως..?απαιτουμε στοιχειωδη σεβασμο..δεν παει αλλο..ο μποζουκοβιος,ο τσιφτετελας..ας μας βαλει και σε εκκλησια..να δωσουμε να τελειωνουμε..να φυγει αυτο το βασανο απο πανω μας!!
Φίλε μου L.k διακρίνω κάποια ειρωνεία; Γιατί όμως ; Εγώ μιλάω για τα δικά συναισθήματα. Ούτε να επιβάλλω τη γνώμη μου θ'ελω ούτε κάτι άλλο. Μοιράζομαι τις σκέψεις μου με ανθρώπους που θεωρώ ότι θα με καταλάβουν..Απλώς σκέφτομαι "γραπτά". Αντι να πω ότι σκέφτομαι μεγαλόφωνα μια που δεν μπορειτε να με ακουσετε..(εδώ που τα λέμε καλύτερα για σας)
Οk guys! Όλα καλά! Συγχώρηστε με και ας έγινα προπέτισσα! Έχω τόση ένταση μέσα μου...θα σκάσω! Μπουμ θα κάνω