0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μας χέζεις ρε Ευριπίδη αντέ αντί για μπουζούκια θα βγούμε με μπαζούκια...Στα δημοτικά να δώσουμε μου φαίνεται λίγο αστείο πριν 20 χρόναι ναι μπορούσα αλλά πότε έριξα μπόι όπως όλοι και δεν θέλω όταν τελειώσει η 4 ώρες εξέτεση 4 ΩΡΕΣ να γίνω δύο κάτια που έλεγε και η γιαγιά μου η Κατίνα .
παιδια ημουν σε μια εκδηλωση σημερα και ακουστηκε απο συναδελφους καθηγητες ότι το ΥΠΕΠΘ εξεταζει την περιπτωση να κλεισει τα σχολεια την Παρασκευη... ακουσατε εσεις τιποτα? Μηπως εχει σχεση και με το γεγονος ότι αν κλεισουν τα σχολεια Παρασκευη θα διεξαχθει πιο ανετα ο διαγωνισμος???
να ρωτησω κατι?πώς ειμαστε βεβαιοι οτι αν κλεισουν τα σχολεια στις 19 δεν θα συνεχισουν να τελουν υπο καταληψη?
παντως θα προτεινα,να στειλει μια επιστολη ο συλλογος...οτι απαιτουμε εγκαιρη ενημερωση καθως δεν μπορουν τελευταια στιγμηνα μας μπουζουριαζουν σε δημοτικα,εκκλησιες η οπου αλλου...δημιουργωντας μας επιπλεον νευρα και ενταση,στα ηδη υπαρχοντα λογω των ορων με τους οποιους εξεταζομαστε..βλεπε 480 θεσεις κλπ κλπελεος ας μας σεβαστουν λιγο...μη βαλουμε και εμεις καμια κουκουλα... Χρυσουλα,τι λες?που εισαι?
ειδικα,αν το σφυριξουν στους μαθητες οτι θελει το υπουργειο να κανει διαγωνισμο,σιγα μη φυγουν...