*

Αποστολέας Θέμα: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 88453 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nema

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
« Απάντηση #266 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 09:56:27 am »
Πάντως αυτό που ζουμε φέτος είναι φοβερό πραγματικά... μία με την ημερομηνία, τώρα με όλα αυτά τα γεγονότα , τα τραγικότατα για όλους ... και τις συνέπειές τους ...  
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι. Αξίζει να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:49 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:00:02 am »
Μου φαίνεται αδύνατο να συμβεί αναβολή του διαγωνισμού. Τα συντονιστικά των μαθητών αποφάσισαν αποχές και καταλήψεις μέχρι τις 19/12. Επίσης, τόσο για το ΑΣΕΠ όσο και για την κυβέρνηση είνια μεγάλο οικονομικό και πολιτικό κόστος να γίνει αναβολή. Θα περάσω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ σήμερα και θα ζητήσω επίσημη ενημέρωση, αν και δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #268 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:04:57 am »
οι ανθρωποι εχουν μεγαλο θρασσος. πηρα τηλ και μου λεει τεταρτη με πεμπτη θα σας ανακοινωσουμε που θα μας εχουν πει απο το υπουργειο πως μπορει να οργανωθει το θεμα. λεω δεν μπορει να βρεθει καποια λυση? λεει πειτε μου κυρια εσεις λυση μπας και τη βρουμε και μεις (ειρωνικα). λεω να δωσουμε σε δημοτικα. λεει δεν υπαρχει υποδομη. (αρα δεν ισχυει αυτο το σεναριο) αρχισα να του τα χωνω οτι ολα τελευταια στιγμη τα μαθαινουμε και ειπα για την ημερομηνια. απανταει ο τυπος οτι επειδη καταλαβα εχετε προβλημα με την ημερομηνια να ξερετε οτι ειστε μειοψηφια. οι περισσοτεροι διαβαζουν 2-2μιση χρονια και ηθελαν να γινει οσο το δυνατον νωριτερα ο διαγωνισμος.... λεω πριν 2 χρονια δεν ειχε γινει καν ο προηγουμενος. και συνεχιζει οτι ειστε μειψηφια κτλ και το κορυφαιο παλι με πολυ ειρωνικο τονο λεει ηρθαν εδω και καμια 30ρια ατομα να διαμρτυρηθουν. αν ηταν πλειοψηφια θα ερχοντουσαν περισσοτεροι..
τι να πω στα πατατακια τουςς πετυχαινουν και τους βαζουν????

Αποσυνδεδεμένος Nema

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:13:17 am »
Μην κάθεσαι και συγχιζεσαι με τους βολεμένους του ΑΣΕΠ ... ελα τώρα σε παρακαλώ ... βρήκε τώρα και ο υπάλληλος της γραμματείας να δείξει τα δόντια του... αντε τωρα..
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι. Αξίζει να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:30:49 »

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:14:25 am »
οι ανθρωποι εχουν μεγαλο θρασσος. πηρα τηλ και μου λεει τεταρτη με πεμπτη θα σας ανακοινωσουμε που θα μας εχουν πει απο το υπουργειο πως μπορει να οργανωθει το θεμα. λεω δεν μπορει να βρεθει καποια λυση? λεει πειτε μου κυρια εσεις λυση μπας και τη βρουμε και μεις (ειρωνικα). λεω να δωσουμε σε δημοτικα. λεει δεν υπαρχει υποδομη. (αρα δεν ισχυει αυτο το σεναριο) αρχισα να του τα χωνω οτι ολα τελευταια στιγμη τα μαθαινουμε και ειπα για την ημερομηνια. απανταει ο τυπος οτι επειδη καταλαβα εχετε προβλημα με την ημερομηνια να ξερετε οτι ειστε μειοψηφια. οι περισσοτεροι διαβαζουν 2-2μιση χρονια και ηθελαν να γινει οσο το δυνατον νωριτερα ο διαγωνισμος.... λεω πριν 2 χρονια δεν ειχε γινει καν ο προηγουμενος. και συνεχιζει οτι ειστε μειψηφια κτλ και το κορυφαιο παλι με πολυ ειρωνικο τονο λεει ηρθαν εδω και καμια 30ρια ατομα να διαμρτυρηθουν. αν ηταν πλειοψηφια θα ερχοντουσαν περισσοτεροι..
Παιδιά καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά! Κλεινω τώρα τα βιβλία (και σιγά το διάβασμα που κάνω αυτες τις μερες δηλαδη..), πέφτω στο κρεββάτι μου  και σηκώνομαι Σάββατο πρωι...Ε τότε σιγουρα θα ξερουμε! Πόσο μ....ες είναι; Και τι τρόπος ηταν αυτός; Τους χρειάζονται πολλά μπουνίδια...άκου διαβάζουν 2 1/2 χρονια...θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή! Τώρα θα μας κοροϊδεύουν και μες στα μούτρα μας; Έτσι ανοιχτά; Και αναίσχυντα;

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:20:01 am »

CHRISOULA νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να περάσεις από το ΑΣΕΠ.Για να ακούσεις μία από τα ίδια; Το χρόνο σου θα χάσεις...

Αποσυνδεδεμένος elenaaaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:23:00 am »
Αυτο μας ελειπε ωρα τελευταια στιγμη,,,,

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:23:58 am »
στο νομό μας πάντως μετά από συνεννόηση του διευθυντή δευτεροβάθμιας με τα υπό κατ'αληψη σχολεία, τα σχολεία θα παραδοθούν από τους μαθητές για το διαγωνισμό την παρασκευή. επίσης μη συγχύζεσθε.... μειοψηφία είδαν οί άνθρωποι στις κινητοποίησεις για την ημερομηνία, θα τηλεφώνησαν και κάνα δυο να πουν ότι βολεύονται με αυτή την ημερομηνία (σίγουρα κάποιοι διαβάζουν χρόνια) και άρα λογικό το συμπέρασμά τους....(δυστυχώς)!
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:29:14 am »
στο νομό μας πάντως μετά από συνεννόηση του διευθυντή δευτεροβάθμιας με τα υπό κατ'αληψη σχολεία, τα σχολεία θα παραδοθούν από τους μαθητές για το διαγωνισμό την παρασκευή. επίσης μη συγχύζεσθε.... μειοψηφία είδαν οί άνθρωποι στις κινητοποίησεις για την ημερομηνία, θα τηλεφώνησαν και κάνα δυο να πουν ότι βολεύονται με αυτή την ημερομηνία (σίγουρα κάποιοι διαβάζουν χρόνια) και άρα λογικό το συμπέρασμά τους....(δυστυχώς)!

Αυτή η συνεννόηση πρέπει να γινει με όλα τα σχολεία ομως...ανά την Ελλάδα! Δε γινεται κάποιοι να δωσουν και κάποιοι να κοιτανε

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #275 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:32:01 am »
εγω θελω να ελπιζω οτι θα γινει κατι τετοιο με ολα τα σχολεια. θελω να ελπιζω θα ξεφτυλιστυον οσο δεν παει αμα δε δωσουμε

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:55:31 am »
Ρε παιδία, δε βαριέστε να αναπαράγετε τα ίδια και τα ίδια ; Δεν καταλαβαίνετε ότι κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στους άλλους ; Φτάνει πια ! Χωρίς λόγο κάποιοι έχουν πανικοβληθεί και το χειρότερο προσπαθούν-άθελά τους βέβαια- να μεταδώσουν τον πανικό τους και στους άλλους. Ανοίγουμε να διαβάσουμε κάτι αισιόδοξο και διαβάζουμε... γκρίνια και μιζέρια ...

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #277 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 11:01:44 am »
κι εγω μαζι σου...μετα απο το τηλεφωνημα ομως δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε...ευχομαι οτι θα λυθουν ολα..

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 11:04:30 am »
Ψυχραιμια.Εξαλλου πρωτα μαθαινουν οι δημοσιογραφοι και μετα εμεις.Εχω γνωστο στον Ε.Τ και θα με πληροφορησει μου ειπε αν εχει κατι

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 11:10:00 am »
Παιδιά διαβάστε κάτι...μπορει να σας φανεί άσχετο αλλά εγώ δεν το θεωρώ έτσι...Ενδεικτικό για το με ποιο υπουργειο έχουμε να κάνουμε και με τι ανθρώπους...
http://naftilos.blogspot.com/2008/12/blog-post_4585.html

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144