0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lalunalu στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 12:58:00 pmΠάντως θα είναι μεγάλο ρίσκο να αναβάλλουν το διαγωνισμό...φοβάμαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και επ' αόριστο.Και αυτό το λέω με την εξής λογική: ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατάσταση στα σχολεια θα ομαλοποιηθεί έστω και μετά τις γιορτές; Σκέψεις κάνω..ξέρω και γώ;Ε, κράτα και καμιά σκέψη για τον εαυτό σου ! Δεν κάνει κακό. Πού το πας πού το φέρνεις ,σπέρνεις διαρκώς απαισιοδοξία και πανικό. Δε λέω ότι το κάνεις επίτηδες ,αλλά πολύ άγχος βγάζεις βρε παιδί μου . Όλα θα πάνε καλά και οι εξετάσεις την ώρα τους. Καλή επιτυχία !
Πάντως θα είναι μεγάλο ρίσκο να αναβάλλουν το διαγωνισμό...φοβάμαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και επ' αόριστο.Και αυτό το λέω με την εξής λογική: ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατάσταση στα σχολεια θα ομαλοποιηθεί έστω και μετά τις γιορτές; Σκέψεις κάνω..ξέρω και γώ;
κ εγω πιστευω οτι ο διαγωνισμος θα γινει κανονικα αλλα ανοιξα λιγο την τηλεοραση τωρα κ οι κινητοποιησεις συνεχιζονται κανονικα. ο κουγιας προκαλει κ λεει οτι ο αστυνομικος δε μετανιωσε που τραβηξε το οπλο, οτι οι μαρτυριες των παιδιων ειναι κατασκευασμενες κ κατι τετοια κ δεν ξερω κατα ποσο θα εξαγριωθουν ακομη περισσοτερο τα παιδια με κατι τετοιες δηλωσεις. πολυ προκλητικος παντως βρε παιδια. αν ακουσετε ολοκληρη τη δηλωση του,αυτα που λεει απλα δεν υπαρχουν
[
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:15:26 pmκ εγω πιστευω οτι ο διαγωνισμος θα γινει κανονικα αλλα ανοιξα λιγο την τηλεοραση τωρα κ οι κινητοποιησεις συνεχιζονται κανονικα. ο κουγιας προκαλει κ λεει οτι ο αστυνομικος δε μετανιωσε που τραβηξε το οπλο, οτι οι μαρτυριες των παιδιων ειναι κατασκευασμενες κ κατι τετοια κ δεν ξερω κατα ποσο θα εξαγριωθουν ακομη περισσοτερο τα παιδια με κατι τετοιες δηλωσεις. πολυ προκλητικος παντως βρε παιδια. αν ακουσετε ολοκληρη τη δηλωση του,αυτα που λεει απλα δεν υπαρχουνΠροσωπικά μου δίνει την εντύπωση ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου... το τρα΄βάει ο οργανισμός του το ξύλο...δεν θυμαστε που η
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:15:26 pmκ εγω πιστευω οτι ο διαγωνισμος θα γινει κανονικα αλλα ανοιξα λιγο την τηλεοραση τωρα κ οι κινητοποιησεις συνεχιζονται κανονικα. ο κουγιας προκαλει κ λεει οτι ο αστυνομικος δε μετανιωσε που τραβηξε το οπλο, οτι οι μαρτυριες των παιδιων ειναι κατασκευασμενες κ κατι τετοια κ δεν ξερω κατα ποσο θα εξαγριωθουν ακομη περισσοτερο τα παιδια με κατι τετοιες δηλωσεις. πολυ προκλητικος παντως βρε παιδια. αν ακουσετε ολοκληρη τη δηλωση του,αυτα που λεει απλα δεν υπαρχουνΠροσωπικά μου δίνει την εντύπωση ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου... το τρα΄βάει ο οργανισμός του το ξύλο...
λοιπον εγω προτεινω να παρουμε τηλεφωνο σε ολα τα σχολεια που δινουμε και να ρωταμε αν ειναι υπο καταληψη ή απεχουν οι μαθητες. αν δεν απαντουν σημαινει πως ειναι. μην περιμενουμε κανεναν, δραστηριοποιηθειτε!επισης οποιος ωρομισθιος, αναπληρωτης, μονιμος ξερει σχολεια, ας τα αναφερει.
Πριν λιγα λεπτα τηλεφωνησα στο 1ο γενικο λυκειο του Αιγαλεω και μου ειπαν οτι δεν ειναι υπο καταληψη αλλα δεν εχουν ακομα καμια επισημη ενημερωση για τη διεξαγωγη η την αναβολη του διαγωνισμου Με παροτρυναν μαλιστα να ξανατηλεφωνησω Πεμπτη η Παρασκευη γιατι δεν πιστευουν να τουs εχουν ενημερωσει νωριτερα
δε νομιζω παντως να αποφυλακιστουν. το θεωρω απιθανο. αν γινει κατι τετοιο θα καει ολη η χωρα + σπιτια+ γραφεια κουγια κ η κυβερνηση θα πεσει