0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι ικανοποιημένη ή όχι ούτε το βλέπω θέμα αντιμετώπισης. Απλώς όποιος ήθελε να διαβάσει, διάβασε! Δεν μου αρέσει να επιρρίπτω ευθύνες σε άλλους για δικές μου παραλείψεις (για το αν δηλαδή δε διάβασα). Δηλαδή τι θα άλλαζε αν γινόταν τέλη Ιανουαρίου; Αν ήθελα να διαβάσω, θα είχα διαβάσει από καιρό. Μην κοροιδευόμαστε, λοιπόν, οτι θα έβγαζα την ύλη των φιλολόγων σε 2 μήνες. Ούτε τα βιβλία δε θα έβρισκα. Και αν θέλεις να ξέρεις την προηγούμενη φορά που ήμουν επιτυχούσα διάβαζα 8 μήνες.
Καλά το πόσο γέλασα, όταν διάβασα ότι ο Στυλιανίδης το βράδυ της δολοφονίας βρισκόταν στα μπουζούκια, δε λέγεται. τώρα εξηγείται, γιατί οι μόνιμοι συνάδελφοι συνοδεύουν τα παιδιά του Λυκείου στα μπουζούκια κατά τη διάρκεια των πενθήμερων εκδρομών: παίρνουν γραμμή από το υπουργείο. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...Όσο για το θέμα των εξετάσεων, πιστεύω ότι θα αναβληθούν. το σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή που έγιναν αυτά τα επεισόδια και το λέω τελείωσ διαισθητικά, για να μη νομίζετε ότι θέλω να πανικοβάλλω κανέναν.Ρε παιδιά είναι αλήθεια αυτό με τον Υπουργό Παιδείας στα μπουζούκια;Δηλαδή μήπως είναι ανέκδοτο;
8 μήνες!!!!!!!!έλεος σε είκοσι μέρες ήμουν επιτυχούσα. αν θέλεις 8 μήνες για να είσαι απλά επιτυχών ζήτω που καήκαμε!!!
ναι, όλα καλά... αλλά υπάρχουν και κάποιες επαναλήψεις που πρέπει να γίνουν, κάποιοι ρυθμοί ζωής που εναρμονίζονται κάθε φορά με το τώρα βρέχει, αύριο θα βρέξει, μεθαύριο θα βρέξει, έλα μωρέεεε... κι αν δε βρέξει ποτέ τι έγινε?
Εμένα δε με πλησιάζουν καν. Φοβούνται λέει τους καπνούς. Δεν καταλαβαίνω...
Προσωπικά πιστεύω οτι από τη στιγμή που η ύλη ανακοινώθηκε ακόμη από Μάιο είναι δυνατό να περιμένει κάποιος φιλόλογος τον τελευταίο ένα μήνα να διαβάσει; οπότε προς τι οι διαμαρτυρίες;όποιος είχε απόφασίσει να διαβάσει, διάβασε. Όλα τα άλλα είναι δικαολογίες.
Και αύριο ο Κακλαμάνης θα ανάψει το δέντρο στο Σύνταγμα....Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή...
Παράθεση από: aziuol στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 07:01:04 pmΚαι αύριο ο Κακλαμάνης θα ανάψει το δέντρο στο Σύνταγμα....Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή...Αμε τι νομίζατε;; θα μας άφηναν οι πολιτικοι μας στο έλεος του θεου;; δεν θα φρόντιζαν δίπλα στα δακρυγόνα κ στα χημικά να μας στολίσουν κ΄ ένα δέντρο , να βάλουν κ μια μπάντα να παίζει κ να σκεπάζει τα ενοχλητικά συνθήματα των παιδιών;;τι νομίζατε;; δεν θα εξασφάλιζαν τη βολτα στις κυρίες των αθηνών , να κατέβουν με τις γουνίτσες τους να γιορτάσουν το κλίμα αγάπης των χριστουγέννων;;δε θα προστάτευαν το εμπόριο κ την κατανάλωση που ενω τόσον καιρό είχε πέσει κατακόρυφα σ όλη την ελλάδα, ξαφνικά ευθύνονται μόνο οι διαδηλώσεις γι αυτο;;κοιμηθείτε ήσυχα..τίποτα δε θα χαλάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα της αγάπης, του αίματος, της ανωριμότητας, της υποκρισίας και της αναισθησίας...υ.γ. ο διοικητής του αστυνομ τμήματος βγήκε κ αποκατέστησε την αλήθεια: την ώρα λέει που του διναν λουλούδια οι μαθητές, δεν πέταξε πέτρα ( ακου πέτρα!!!για τόσο φτωχό το έχετε το αστυνομ τμήμα;, αλλά πέταξε χειροβομ λάμψης..έτσι για να εξηγούμαστε κ να μην παρεξηγούμαστε!!