0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παντως παιδια πιστευω οτι θα γινουν οι εξετασεις κανονικα. δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεθουν 45 εξεταστικα κεντρα. τι ειναι αυτο περι δοκιμων δεν το καταλαβα που γραφει η αβ. εξαλλου ο ετ (η πλεον εγκυρη εφημεριδα) εγραφε οτι υπουργειο κ ασεπ δηλωνουν ετοιμοι παρ'ολες τις αντιξοοτητες. κ απλα κανει ως σχολιο οτι οι καταληψεις μπορει να αναβαλουν τα σχεδια τους. παντως θελω να αφιερωσω ενα τραγουδακι στον ευρυπιδη απο τον αγαπημενο του πασχαλη που του πετουσε κ γαρυφαλλακια το σαββατο "κανε ο,τι νομιζεις μονο καν'το γρηγορα..."κ για να μην μεινει παραπονεμενη η παρτενερ του πασχαλη, ελενα θα του αφιερωσω αλλο ενα "η ψυχη αγκαθι στ'ονειρο μου κ η καρδια σου πετρα να χτυπω...δες με πως εχω γινει τι εχει απομεινει ειμαι ενας ανθρωπος μισος (στην περιπτωση μου διπλος), σιωπη κ απουσια μες στο μυαλο θηρια ειμαι ενας ανθρωπος τρελλος....μερες (παραφραση του νυχτες) ηθελα να δωσεις μα δεν ειχες...."
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank15_12_08_2226.phpτο έστειλα και εδώ. Φαντάζομαι σε λίγο θα ανέβει
Δε ρίχνουν και την κυβέρνηση να μη γίνει ποτέ αυτός ο διαγωνισμός της απόλυτης ξεφτίλας!
Παράθεση από: BOEMISSA στις Δεκεμβρίου 15, 2008, 03:33:14 pmΔε ρίχνουν και την κυβέρνηση να μη γίνει ποτέ αυτός ο διαγωνισμός της απόλυτης ξεφτίλας!Ειλικρινά πιστεύετε ότι αν πέσει η κυβέρνηση και έρθει η άλλη που καθιέρωσε το ΑΣΕΠ, δε θα γίνει ο διαγωνισμός αυτός;