0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aziuol στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 01:10:02 amΠαράθεση από: aziuol στις Δεκέμβριος 08, 2008, 10:55:56Απ'οσο ξέρω το Σύνταγμα αναφέρει ότι σε περίπτωση εκλογών παγώνουν όλοι οι διαγωνισμοί, οι προσλήψεις τα πάντα(40 μέρες πριν και 40 μέρες μετά νομίζω). Τώρα το συζητούσα με φίλο μου νομικό. Ετσι μου είπε, τι να πω κι εγώ...Οπότε αν παραιτηθεί ο "κύριος" πρωθυπουργός, bye bye ΑΣΕΠ...προς το παρόν δλδ. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που γινονται εγώ δεν μπορώ να διαβάσω ούτως ή άλλως..Ασχετο αλλά πριν λίγες μερες εστειλα ενα mail στο ΑΣΕΠ και ρωτησα το παραπάνω σχετικα με τις εκλογες.Η απαντηση που πηρα ηταν η εξης:Σε απάντηση του από 11/12/2008 e-mail που μας αποστείλατε, έχομε τη τιμή να σας γνωρίσουμε τα εξής :Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, κατά το διάστημα από τη προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή τη πρόσληψη προσωπικού. Εσεις τι καταλαβαινετε απο αυτην την απαντηση. Γινονται ή όχι οι διαγωνισμοι σε προεκλογικη περιοδο;Έτσι απο περιεργεια δηλαδή...
Παράθεση από: aziuol στις Δεκέμβριος 08, 2008, 10:55:56Απ'οσο ξέρω το Σύνταγμα αναφέρει ότι σε περίπτωση εκλογών παγώνουν όλοι οι διαγωνισμοί, οι προσλήψεις τα πάντα(40 μέρες πριν και 40 μέρες μετά νομίζω). Τώρα το συζητούσα με φίλο μου νομικό. Ετσι μου είπε, τι να πω κι εγώ...Οπότε αν παραιτηθεί ο "κύριος" πρωθυπουργός, bye bye ΑΣΕΠ...προς το παρόν δλδ. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που γινονται εγώ δεν μπορώ να διαβάσω ούτως ή άλλως..
Παράθεση από: FREEEDOOM στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 10:14:44 amΕνταξει ρε παιδια δε θα μας τρελανει και ενας Ασεπ!!!! Καταλαβαινω ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλα τι φταινε και εκεινοι αφου ειρθαν ετσι τα πραγματα και τα σχολεια θα ειναι κλειστα! Τι να κανουν να βαλουν τα τανκς? Μεχρι πριν λιγο καιρο διαμαρτυρομασταν που θα γινει πριν τα Χριστουγεννα και δεν θα προλαβουμε να διαβασουμε και τωρα το αντιθετο! Μηπως τελικα εμεις δε ξερουμε τι θελουμε και τα βαζουμε με τους αλλους!Ας κοιταζουμε τη θετικη πλευρα του! Αργοτερα ο διαγωνισμος - καλυτερο διαβασμα - καλυτερα αποτελεσματα! Ναι Freedom, αλλά είμαστε και άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις. Φαντάζομαι όλοι μας, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες προγραμματίσαμε πράγματα μες τις γιορτές. Για μια ακόμη φορά δηλ. μαύρα Χριστούγεννα; Ως πότε; Ή θα είμαστε διαρκώς μ' ένα βιβλίο στο χέρι; Και γιατί η ανακοίνωση τρεις μέρες πριν; Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας έχουν ξεκινήσει οι καταλήψεις.Λοιπόν, ας τους δείξει κάποιος την πόρτα, γιατί με τέτοια σύγχιση στην οποία βρίσκονται με όλα όσα συμβαίνουν, προφανώς αδυνατούν να τη δουν.Και πάλι αίσχος με τον κακοήθη εμπαιγμό τους εις βάρος μας, και τότε που έσπευσαν ν' ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού όπως όπως και μη λαμβάνοντας υπόψη τους τις φωνές διαμαρτυρίας και τώρα, που όλοι μας είχαμε επιτέλους αποδεχθεί το γεγονός και θέλαμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα.javascript:void(0);Αυτή η κυβέρνηση είναι επιπόλαια, επικίνδυνη και τελεί υπό πλήρη πανικό. Έξωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
Ενταξει ρε παιδια δε θα μας τρελανει και ενας Ασεπ!!!! Καταλαβαινω ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλα τι φταινε και εκεινοι αφου ειρθαν ετσι τα πραγματα και τα σχολεια θα ειναι κλειστα! Τι να κανουν να βαλουν τα τανκς? Μεχρι πριν λιγο καιρο διαμαρτυρομασταν που θα γινει πριν τα Χριστουγεννα και δεν θα προλαβουμε να διαβασουμε και τωρα το αντιθετο! Μηπως τελικα εμεις δε ξερουμε τι θελουμε και τα βαζουμε με τους αλλους!Ας κοιταζουμε τη θετικη πλευρα του! Αργοτερα ο διαγωνισμος - καλυτερο διαβασμα - καλυτερα αποτελεσματα!
προσωπικα, θελω να αναβληθει,κ να παει οσο το δυνατον αργοτερα... για να διαβασω καποια πραγματα επιπλεον οπως ειχα προγραμματισει αρχικα.αυτο καθαρα απο προσωπικης πλευρας κ υποκειμενικα μιλωντας. καταλαβαινω απολυτα τον θυμο, οσων ειναι ηδη προετοιμασμενοι, καλυτερα εστω...και ενω μπηκαν στη διαδικασια για 20-21..κ ηθελαν να ξεμπερδευουν.τωρα μπαινουν σε αλλο τρυπακι....απο κει κ περα, ομως αυτη η ολη κατασταση, δινεις δεν δινεις , περα απο το οτι ειναι ψυχοφθορα για ολους, κ διαλυει τα προγραμματα μας και τις ζωες μας, ειναι απαραδεκτη κ ανηθικη.ειχαμε παρει αδειες, τις αλλαξαμε, ισως τις ξαναλλαξουμε...κ οχι μονο οι αδειες ...1002 πραγματα κ υποχρεωσεις...τι να πω...απλα.....ξεφτιλα...(κ καθονται κ ασχολουνται με ανασχηματισμους κ βλακειες......λες κ θα αλλαξει κατι...χ....γι αυτα..)
Φαντάζομαι διάλογο μεταξύ ασεπ και υπεπθ τώρα:ασεπ- Αναβάλετέ το, δεν είμαστε έτοιμοι αφού σ'τα λεγαυπεπθ- Όχι, όχι, όχι όχιασεπ- δεν έχουμε όλα τα σχολεία διαθέσιμα!υπεπθ- όχι, όχι, όχι θα βρούμεασεπ- μην κάνετε σαν παιδάκιαυπεπθ- Όχι, όχι όχι θέλω να γίνειασεπ- οχ ας γίνει να ησυχασουμεαντε μετά να πεις ότι ένας γονιός μπορεί να είναι ανεξάρτητος με ένα τέτοιο κακομαθημένο παιδίμε αφορμή αυτό που είπαν στη ΝΕΤ ότι το ασεπ λεει να αναβληθεί κα το υπεπθ επιμένει ότι θα βρει αίθουσες
Μετεκλογικά: - Ευρυπίδη πρέπει να παραδώσεις χαρτοφυλάκιο - Όχι, όχι, όχι - Ευρυπίδη δεν είμαστε πια κυβέρνηση, τις χάσαμε τις εκλογές - Όχι, όχι, όχι. Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνωωωω (την προηγούμενη πήγε Καρρά, grand opening)