0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: N.Π. στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:23:55 amΤί λέει ο Καραμανλής βρέ παιδιά? Είμαι στη δουλειά και δεν έχω τηλεόραση..Ότι είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.... και γλείφεται όπως συνήθως. Ένας Στυλιανίδης μετά από 20 χρόνια.
Τί λέει ο Καραμανλής βρέ παιδιά? Είμαι στη δουλειά και δεν έχω τηλεόραση..
εγώ φοβάμαι κάτι άλλο, 4 μέρες πριν θα είχαν λογικά τα θέματα έτοιμα. Τώρα τι θα κάνουν; θα τα βάλουν στο συρτάρι και θα τα βγάλουν ξανά όταν δώσουμε; μήπως έτσι μπουν στον πειρασμό να τα διαρρεύσουν σε μερικούς; ή θα εφεύρουν καινούργια; χλομό
Εννοώ τα έχουν ήδη σκεφτεί και φαντάζομαι από 100 τελευταία στιγμ΄επιλέγουν 20 ή30
Τελευταια νεα.Το υπεπθ προσπαθει να βρει λυσεις με τα σχολεια και αν εγγυηθει ο διαγωνισμος θα γινει.Το ΑΣΕΠ εχει επιφυλαξεις και δε θελει να εκτεθει παλι αφου ειχε παρει οριστικη αποφαση για αναβολη
Παράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:36:46 amεγώ φοβάμαι κάτι άλλο, 4 μέρες πριν θα είχαν λογικά τα θέματα έτοιμα. Τώρα τι θα κάνουν; θα τα βάλουν στο συρτάρι και θα τα βγάλουν ξανά όταν δώσουμε; μήπως έτσι μπουν στον πειρασμό να τα διαρρεύσουν σε μερικούς; ή θα εφεύρουν καινούργια; χλομόεδω δεν ξερουν ακομα αν μπορουν να κανουν τον διαγωνισμο ή οχι λες να ειχαν ετοιμα τα θεματα???χλωμο..παντως διαρροες παντα γινονταν σ αυτους που εχουν τα μεσα..
Παράθεση από: nero στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:42:53 amΤελευταια νεα.Το υπεπθ προσπαθει να βρει λυσεις με τα σχολεια και αν εγγυηθει ο διαγωνισμος θα γινει.Το ΑΣΕΠ εχει επιφυλαξεις και δε θελει να εκτεθει παλι αφου ειχε παρει οριστικη αποφαση για αναβολη Όπως φανταστήκαμε στον φανταστικό διάλογο ασεπ-υπεπθ