0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: talaipo στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 12:15:01 pmΘα παρω τον Καραμπελιά παναγιά μου θα πάρω τον καραμπελιά που χει λεβέντες νέους αναρχικούς κι ωραίους που χει λεβέντες νέους αναρχικούς κι ωραίους αχ μια χαρά τα λεει ο τζιμάκος στο cityπες και τη συνέχεια.....θα πάρω σιδεροβεργα αχ παναγια μουμολοτοφ κι αλυσίδες και θα τα κάνω βιδες!!!
Θα παρω τον Καραμπελιά παναγιά μου θα πάρω τον καραμπελιά που χει λεβέντες νέους αναρχικούς κι ωραίους που χει λεβέντες νέους αναρχικούς κι ωραίους αχ μια χαρά τα λεει ο τζιμάκος στο city
Πάντως μήπως είναι καλύτερα να δώσουμε το Σάββατο, φανταστείτε τι θα γίνει αν δώσουμε Ιανουάριο, τι μπορεί να εφεύρουν για να μας δυσκολέψουν και να έχουν πολλούς αποτυχόντες, το σχέδιο θα θέλουν να πραγματοποιηθεί με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα εκτονωθούμε γρήγορα.
Syllas, συμφωνώ απολύτως και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς αυτό σκεφτήκαμε τότε!!!Το απαράδεκτο όμως είναι ακόμα και τώρα να μη γνωρίζουμε, αν τελικά δίνουμε ή όχι! Έχουμε χάσει όλη τη μέρα μας μπροστά στα κουτιά μας και κανένας δεν έχει μυαλό για διάβασμα! Επειδή ανήκω στους αιφνιδιασμένους, που με ελλιπές διάβασμα προσπαθούσα να μαζέψω τα ασυμμάζευτα, το ότι έχασα τη σημερινή μέρα είναι κρίσιμο, για να μην πω καταστροφικό! Θέλω κάπου να εκτονώσω την οργή μου, για να μην την εκτονώσω, όπως πάντα, στους οικείους μου, αλλά δεν ξέρω πού να εκτοξεύσω τα βέλη μου!!! Αυτό το αίσθημα ανικανότητας για αντίδραση, το ότι αποφασίζουν άλλοι για μένα χωρίς εμένα, με σκοτώνει!
είναι απλά ανίκανοι να ελέγξουν την κατάσταση
Εν τω μεταξύ, κοντεύω να πάθω αγκύλωση πατώντας συνέχεια "ανανέωση ανανέωση ανανέωση" στη σελίδα του ΑΣΕΠ!Και γω!!!!!!11
Πάντως παιδιά μου είναι αδύνατο πλέον να μαζέψω το μυαλό μου, ούτε αναγνώσεις δε μπορώ να κάνω. Νιώθω σαν τον ετοιμοθάνατο, που αγνοεί μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα αναβληθεί η εκτέλεσή του ή όχι.