0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά το μήνυμα μου έγινε αφορμή για αυτογνωσία. Θετικό αυτό...
Παράθεση από: shide στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 01:49:42 pmΤελικά το μήνυμα μου έγινε αφορμή για αυτογνωσία. Θετικό αυτό...όχι τίποτε άλλο, αλλά θα αρχίσω να πιστεύω στα iq tests...
Παράθεση από: dora2008 στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 01:55:06 pmΠαράθεση από: shide στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 01:49:42 pmΤελικά το μήνυμα μου έγινε αφορμή για αυτογνωσία. Θετικό αυτό...όχι τίποτε άλλο, αλλά θα αρχίσω να πιστεύω στα iq tests... +++++++++++++++++++++++++++++++
Καλά συνάδελφοι τόση υποκρισία δεν την περίμενα...Πού ζείτε; Εκτός αν εσείς είστε από τους καθηγητές που χαϊδεύουν αυτιά μαθητών ή που τους φοβούνται...ακόμη χειρότερο. Δεν είπα καλοί και ευαίσθητοι μου άνθρωποι ότι μπροστά τους τούς αποκαλώ έτσι αλλά κάποιοι είναι, τί να κάνουμε, να κλείσουμε τα μάτια??? Αλλά τί περιμένεις από μια χώρα που μας κυβερνούν οι άσχετοι, που από τα πανεπιστήμια βγαίνουν οι μέτριοι και στα σχολεία πλέον κυριαρχεί η ρεμούλα, η ασχετοσύνη και η αγραμματοσύνη εξαιτίας μας? Αν εγώ κάνω μάθημα ανθρωπιστές μου εκπαιδευτικοί και στην τάξη μπαίνει άσχετος από άλλη τάξη με τη διάθεση να χειροδικήσει με σιδηρογροθιά εναντίον συμμαθητή του....τότε τί κάνουμε? Λέμε: Σε παρακαλώ αγνό και τίμιο μου τέκνο πέρασε αργά αργά έξω από την τάξη και μη θορυβείς σε παρακαλώ. Στο διαλειμμα γλυκούλι θα συζητήσουμε για τα βαθύτερα αίτια της όχι καλής συμπεριφοράς σου καμάρι μου.....ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?